Emrata je na dan žena postala mamica! Poglejte izvirno ime, ki ga je izbrala za svojega dojenčka

Delila je tudi prvo fotografijo dojenčka.

Emrata je na dan žena postala mamica! Poglejte izvirno ime, ki ga je izbrala za svojega dojenčka - Foto: Profimedia

Emily Ratajkowski in Sebastian Bear-McClard sta pozdravila svojega prvega otroka. Emily je na Instagramu objavila fotografijoz dojenčkom, s katero je naznanila, da je rodila, in razkrila otrokovo ime, ki sta ga izbrala skupaj z može. "Sylvester Apollo Bear se nam je pridružil na zemeljski strani," je zapisala manekenka. "Sly je prispel 3/8/21 na najbolj nadrealistično, lepo in z ljubeznijo polno jutro v mojem življenju."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Emily je v oktobrskem eseju za Vogue zapisala, dabo otroku dovolila, da sam izbere spol.

Zapisala je: "Ko z možem poveva prijateljem, da sem noseča, je njihovo prvo vprašanje po "Čestitam" skoraj vedno: "Ali vesta, kaj si želita?". Takrat odgovoriva, da spola ne bomo vedeli, dokler otrok ne dopolni 18 let, in da nas bodo o tem obvestil sam."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Dotaknila se je tudi izkušnje z nosečnostjo in tega, kako se način življenja fantov in deklet v naši družbi danes razlikuje. "Moj mož rad reče, da sva noseča," piše Emily. "Povem mu, da čeprav se sliši prisrčno, to ni povsem res. Zamerim mu, da je DNK celotne njegove družine v meni, moja DNK pa ni v njem. Zdi se nepravično, rečem in oba se smejeva. To je nekakšna šala, toda tako kot v pripombi o spolu najinega otroka, se tudi tu skriva resnica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Nosečnost ima prirojeno osamljenost; ženska to počne sama v svojem telesu, ne glede na okoliščine. Kljub ljubeznivemu partnerju in številnim prijateljicam, ki so pripravljene deliti drobne podrobnosti nosečnosti, sem v tej izkušnji na koncu sama s svojim telesom. Nihče tega ne bi čutil z mano - ostre mišične bolečine v spodnjem delu trebuha, ki se pojavijo od nikoder, medtem ko gledam film ali bolečo težo dojk, ki me zdaj vsako jutro pozdravi. Moj mož nima fizičnih simptomov v "najini" nosečnosti, še en opomin na to, kako različno življenje žensk in moških je lahko."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 6 najlepših pričesk za leto 2021, ki bodo z vašega obraza odštele 10 let

Priporočamo tudi: Selena Gomez preizkusila najbolj kontroverzen trend tega trenutka

Najbolj brano