Ta barva las je sedaj najbolj moderna, narekuje Emily Ratajkowski

Manekenka je spet spremenila barvo las.

Ta barva las je sedaj najbolj moderna, narekuje Emily Ratajkowski - Foto: Profimedia

Emily Ratajkowski je postala eden vidnejših obrazov leta 2020. 29-letnica je zdaj noseča s svojim prvim otrokom, kar je sporočila prek družabnih omrežij z videoposnetkom, ki ga je režirala njena prijateljica Lena Dunham.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Do zdaj že vemo, da je Emily poznavalka mode, ima pa tudi dober občutek za izbiro barve las. Medtem ko se manekenka po navadi drži temnejših odtenkov rjave barve (razen seveda tistega kratkotrajnega obdobja platinasto blond barve), se zdi, da je zdaj šla po stopinjah Ashley Benson, ki se je odločila za najluksuznejši odtenek rjave in postala naslednja slavna oseba, ki se je odločila za prijetno, jesensko barvo las.

To je tudi briljantna prehodna barva, če se želite počasi pobarvati iz temno rjavih las v svetlejše blond, saj je ta topel, rjavkast odtenek naravna barva, ki jo lahko vaši lasje varno prevzamejo na poti do blond odtenkov. Ne glede na to, ali je to manekenkin namen ali preprosto čuti jesensko estetiko, nas je zagotovo navdihnila za naslednji obisk pri frizerju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Lena frizura, na katero prisega tudi Katie Holmes

Priporočamo tudi: 6 kavbojk z visokim pasom, ki jih lahko kupite ta trenutek - vse pod 50 evrov
 
 

Najbolj brano