"Druga bo nosila krono": Kate Middleton čakajo velike težave, horoskop razkriva, katero leto bo zanjo usodno

28. 5. 2024
"Druga bo nosila krono": Kate Middleton čakajo velike težave, horoskop razkriva, katero leto bo zanjo usodno (foto: Profimedia)
Profimedia

Kate Middleton trenutno preživlja težko obdobje, astrologinja pa trdi, da jo v prihodnosti čakajo še večje težave. 

Potem ko je Kate Middleton razkrila, da je bolna, v medijih skoraj ne mine dan, da se ne bi govorilo o tej temi. Kate je uspela pridobiti najiskrenejše naklonjenosti ne le med prebivalci Velike Britanije, ampak tudi med ljudmi po vsem svetu, zato mnoge zanima, kako napreduje njen boj z eno najbolj zahrbtnih bolezni današnjega časa.

Glede na odkrivanje bolezni v zgodnji fazi in možnosti sodobne medicine ves svet verjame, da ji bo uspelo premagati raka. Astropsihologinja Valentina Wittrock govori o tem, kaj o tem pravi njen horoskop.

Težave v družini

Ker njeno zdravje v veliki meri ni odvisno le od nje, ampak tudi od njenega partnerja, je treba biti pozoren tako na Katein horoskop kot tudi na horoskop njenega moža, valižanskega princa, ki ima glede tega določene težave.

Najprej je treba povedati, da se je rodil v dneh Hekate - 21. junija 1982, ko Luna postane nevidna na nebu: praviloma imajo takšni ljudje težko energijo in težko usodo. Mimogrede, v palači Windsor je še ena Hekata - kraljica Camilla, in prisotnost dveh takih v eni družini je nevarnost za druge družinske člane.

Poleg tega ima William črno luno v kozorogu, znamenju, v katerem je rojena Kate, kar nakazuje, da je bil razočaran tako nad ženo kot nad družinskim življenjem na splošno. Kateina energija, ki nikogar ne pusti na cedilu, vključno z njo, je za Williama pretežka: on, kot rak po zodiakalnem znamenju, potrebuje stalne manifestacije ljubezni, njegova žena pa je preveč praktična in se ji ne zdi potrebno preživljati časa na sentimentalnosti.

Od tod tudi govorice o prinčevih nezvestobah, o katerih se zadnje čase vse pogosteje piše v medijih. Ne gre pozabiti, da William sprva ni želel formalizirati razmerja s Kate, dolgo je odlašal s to poroko, da je na koncu na pritisk svoje babice, pokojne kraljice Elizabete II., vanjo pristal.

Rojena na dan popolnega luninega mrka

Kate pa je rojena 9. januarja 1982 - v času popolnega luninega mrka (princesino rojstvo je 19.00, čas mrka 19.57), kar daje pečat njeni usodi. V življenju takih ljudi usoda določi marsikaj, čemur se ni mogoče izogniti. Simbolično je, da je video sporočilo, v katerem je oznanila svojo bolezen, povezano tudi z luninim mrkom – 25. marca letos.

V tem trenutku se skozi Kateino hišo zdravja premika mistični Pluton, povezan z onstranstvom, kar pomeni, da bo ta čas zanjo postal težak in stresen. In v osmi hiši njenega horoskopa, ki je odgovorna za reinkarnacijo, smrt in ponovno rojstvo, so trije zlobni planeti: Mars, Saturn in Neptun, in če aktivni Mars dovolj hitro odide od tam, bosta druga dva ostala nekaj časa. Vendar pa lahko njihova prisotnost v horoskopu Kate daje dobre rezultate v smislu kemoterapije in vodi do remisije. Kako dolgo bo trajala njena bolezen, je težko napovedati, a zvezde ne govorijo o nenadnem – in žalostnem – razpletu.

Obrekovanje, izgon in ujetništvo

Vendar pa se lahko v Katejinem življenju zgodijo neprijetni dogodki, povezani z drugim področjem njenega življenja: princeso lahko odstranijo iz kraljevega ožjega kroga, jo pošljejo izpred oči javnosti – to nakazujeta Saturn in Neptun v Kateini deveti hiši, ki je odgovorna za izobraževanje in potovanja.

Najverjetneje se bo to zgodilo v letih 2026-27 in morda bo odhod povezan s potrebo po njenem zdravljenju v tujini. A če upoštevamo, da je Venera retrogradna v karti valižanske princese in je v konjunkciji z Merkurjem na 8 stopinjah vodnarja, kar imenujemo 'stopnja obrekovanja, izgnanstva in ujetništva', se lahko situacija izkaže za veliko boljšo.

In če so še nedavno vsi videli Kate kot naslednjo kraljico, danes - iz različnih razlogov - postaja ta status v odnosu do nje vprašljiv. Toda tista, ki bo zagotovo nosila krono, je njena hči, princesa Charlotte: dekličin horoskop se skoraj popolnoma ujema z rojstno karto njene prababice Elizabete II., piše Glossy. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Na zunaj je bilo vse videti popolno: Za fotografijo Kate Middleton se je skrivala temna skrivnost, za katero ni vedel nihče

Priporočamo tudi: Vsi niso takoj razumeli: Camilla je poslala skrivno sporočilo o kralju Charlesu in Kate Middleton

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik