David Beckham razkril jed, ki jo Victoria Beckham je vsak dan že 25 let: Na ta način ohranja svojo vitko postavo

Skrivne navade Victorie Beckham niso več tako skrivne… bi sami zdržali ob njenem skromnem jedilniku?

David Beckham razkril jed, ki jo Victoria Beckham je vsak dan že 25 let: Na ta način ohranja svojo vitko postavo - Foto: Instagram

David in Victoria Beckham sta se spoznala leta 1997 med nogometno tekmo, dve leti pozneje pa se je par tudi poročil. Od takrat slavni igralec Manchester Uniteda in pevka kultne skupine Spice Girls zvesto ohranjata in negujeta svojo ljubezen. In če je modna oblikovalka zvesta v ljubezni, je tudi v kuhinji, ter še bolj zvesta svojim obrokom. David Beckham je namreč razkril skrivnost, kako Victoria Beckham ohranja svojo vitko postavo. Ste pripravljeni na to šokantno podrobnost?

Slavna oblikovalka že 25 let, torej skoraj polovico svojega življenja, je isti obrok. Zagotovo ste pomislili, da zvezdnica obrok obožuje, ker stavi na gastronomske užitke in jedi prav gotovo pripada vsaj ena od Michelinovih zvezdic. Bi verjeli, da nič od tega ni res? Victoria Beckham namreč je samo ribe na žaru in zelenjavo, kuhano na pari. 

Pereberite še: Vsako jutro spijte kozarec napitka iz teh 4 sestavin: Topi maščobo in očisti črevesje

Znižuje holesterol in pomaga pri hujšanju: Tako pripravljena polenta ima neverjeten učinek na telo!

Ljubezen gre skozi želodec, pravi vsem dobro poznani rek. Kaj pa torej velja v primeru slavne zvezdnice? David Beckham pravi, da je navdušen kuhar in pogreša ženino vpletenost in navdušenost v kuhinji. Vsi navdušeni kuharji, pa čeprav amaterski, ki radi pripravljate dobro hrano za svoje bližnje, zagotovo veste, kako dober občutek je, ko z veseljem pripraviš obrok, tvoji gostje pa se ga še bolj z veseljem lotijo, vse do oblizanih krožnikov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Kaj ni poseben občutek, ko že v očeh ljudi, ki tvojo hrano pokušajo opaziš užitek in popolno predanost obroku? Z nami se strinja tudi David Beckham, ki pravi "navdušen sem nad hrano in vinom, ko pojem nekaj dobrega, želim, da bi to vsi poskusili," navdušeno priznava. Nekoliko manj navdušeno pa se je lotil resnice, ki kroji gastronomsko življenje in vsakdan Victorie Beckham, saj pravi, da je žal poročen z nekom, ki že 25 let je popolnoma enako in svoj gastronomski jedilnik žal zelo redko spremeni. David Beckham se spominja zgolj enega, osamljenega trenutka, ko je tej slavni oblikovalki zadišalo nekaj drugega, in sicer v nosečnosti z njuno hčerkico Harper, kar pa je precej normalno in veseli smo, da si je Victoria Beckham to omogočila, s tem pa osrečila tudi svojega moža, ki pravi, da je bil to zanj eden od najlepših trenutkov.

Victoria Beckham zagotovo stavi na zdravo življenje in zdrave prehranjevalne navade, ki pa z zgolj enim samim obrokom v dnevu in s precej enolično prehrano niso zdrave, s svojim ravnanjem je samo upočasnila svoj metabolizem. Danes že vemo, da je uravnotežen obrok sestavljen iz več komponent in veseli smo, da si Victoria Beckham privošči ribo, ki je bogata z beljakovinami in zelenjavo, ki je polna vitaminov in mineralov. Vendar pa je to za žensko, z raznolikim in bogatim, aktivnim življenje, občutno premalo. Poskrbite torej za svoje zdrave, uravnotežene obroke, ki vas bodo napolnili z energijo in nikar ne sledite prehranjevalnim navadam Victorie Beckham, raje še naprej zvesto sledite njenim čudovitim modnim kreacijam. 

Fotografije: Instagram/@victoriabeckham 

Preberite še: Lunin koledar las 2022: Kateri so najboljši dnevi za striženje (ali ne) v naslednjih mesecih?

Preberite tudi: Trenirka ostaja najbolj trendovska modna izbira za vsak dan. Poglejte, kako jo je nosila Bella Hadid

Najbolj brano