64-letna Sharon Stone razkriva presenetljiv razlog, zakaj jo je zapustil mladenič

Ni šlo za starostno razliko...

64-letna Sharon Stone razkriva presenetljiv razlog, zakaj jo je zapustil mladenič - Foto: Profimedia

64-letna Sharon Stone je na naslovnici revije Vogue Arabia, za katero je posnela seksi fotografijo, videti čudovita kot vedno. Ne samo, da je videti izjemno za svoja leta, ampak se zdi, kot da" živim najbolj vznemirljivo in ustvarjalno obdobje svojega življenja," je povedala za revijo. "Počutim se zelo, zelo srečno. Še nikoli nisem bil tako srečna."

V intervjuju je zvezdnica spregovorila tudi o svojem ljubezenskem življenju (kar je redek pojav). Ne iščite je v aplikacijah za zmenke, saj je tam ni. Ali bolje rečeno, ne več. Sharon, ki so jo izključili iz Bumblea, ker so mislili, da je njen profil ponarejen (ni bil), je raje prenehala: "Nisem ljubiteljica algoritmov. Z ljudmi se raje srečuje osebno. Najboljši način, da ugotovite, "ali imamo skupne stvari, je občutiti kemijo", pravi. Sharon mimogrede razkrije, da je pred kratkim imela romanco z moškim, ki je mlajši od nje (ne pove njegove starosti ali imena). Razmerje je bilo kratko, vendar se je končalo iz presenetljivega razloga. Zapustil jo je, ker ni želela skriti svojih gub.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Arabia (@voguearabia)

Preberite tudi: 64-letna Sharon Stone božanska v kopalkah v stilu Marilyn Monroe poskrbela za pravo senzacijo na spletu

Sharon Stone te kavbojke, ki jih ženske nad nad 50 let obožujejo, kombinirala s cvetlično jakno

Pravi, da jo je ta skrivnostni fant nekega dne vprašal: "Saj ne uporabljaš botoksa ali česa drugega?" Sharon mu je odgovorila: "Verjetno bi bilo zelo dobro za tvoj in moj ego, če bi to storila." Z drugimi besedami, ne. In nenavadno je, da se je njuno razmerje kmalu končalo. "Potem sem ga videla še enkrat, potem pa ga nisem več zanimala," je pojasnila. "Če je to vse, kar vidiš v meni, lahko odideš."

Sharon Stone: zakaj ne želi več slišati o botoksu

Sharon Stone ne zanika, da se je v preteklosti zatekla k nekaterim kozmetičnim trikom. Priznava, da si je v času, ko je bila "zelo slavna", do možganske kapi in krvavitve v možgane (komaj se je izognila smrti), vbrizgala botoks: "Da bi bila ena stran mojega obraza videti bolje, sem morala opraviti več kot 300 injekcij botoksa in polnil," je povedala.

In ta izkušnja bližine smrti je spremenila njeno dojemanje kozmetične medicine. Zanjo to ni več "prikupno razkošje", temveč "nekakšna velika, boleča nevrološka potreba". Z drugimi besedami, nikoli več.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Meghan Markle med obiskom v Nemčiji zažarela v beli in bež barvi, videzu, ki nas je spomnil na njeno poročno obleko

Priporočamo tudi: V modo se vrača krilo, ki smo ga pred 20 leti nosili vsi

Najbolj brano