64-letna Sharon Stone božanska v kopalkah v stilu Marilyn Monroe poskrbela za pravo senzacijo na spletu

Igralka je razkrila svojo postavo!

64-letna Sharon Stone božanska v kopalkah v stilu Marilyn Monroe poskrbela za pravo senzacijo na spletu - Foto: Profimedia

Igralka Sharon Stone je znova razburkala splet. Pred kratkim je 64-letna zvezdnica delila fotografijo, na kateri je obkrožena s prijatelji. 

Na fotografiji je Sharon Stone v enodelnih kopalkah z globokim izrezom, ki spominja na ikonično obleko Marilyn Monroe, ki razkriva njene dolge noge in sanjsko postavo. Z nasmehom na ustnicah in sproščenim pogledom je igralka videti bolj srečna kot kdajkoli prej. Videzu je dodala sončna očala z zlatim okvirjem, opazili pa smo tudi njeno belo pedikuro, popolno za poletne dni. Fotografija, ki jo je v nekaj dneh všečkalo več kot 40.000 ljudi. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Preberite tudi: Pri 64 letih Sharon Stone še vedno osupljiva v minimalističnih bikinkah

Sharon Stone se ne ozira na leta: Igralka je poskrbela za senzacijo v leopardjih bikinkah

Kasneje se je Sharon Stone odločila deliti še eno fotografijo tega dne. Na tej fotografiji je igralka v kopalkah v bazenu z dojenčkom. Sharon Stone je v večerni obleki, kopalkah ali pajkicah vedno hit na spletu!

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Jennifer Lopez med italijanskimi medenimi tedni z Benom Affleckom zasijala v popolnoma belem videzu

Priporočamo tudi: Meghan Markle znova spregovorila o konfliktu s kraljevo družino: "Zgražali so se, da sem ambiciozna ženska"

Najbolj brano