3 namigi, ki bi lahko napovedali ločitev princa Harryja in Meghan Markle, ki jih ni uspel opaziti še nihče

13. 7. 2023
3 namigi, ki bi lahko napovedali ločitev princa Harryja in Meghan Markle, ki jih ni uspel opaziti še nihče (foto: Twitter/Vlora news)
Twitter/Vlora news

Britanski tisk je napovedal morebitno krizo med vojvodo in vojvodinjo Susseško, ki bi se lahko končala z ločitvijo. To so namigi, ki so sprožili ugibanja.

V britanskem tisku so se pojavile trditve, da sta Meghan Markle in princ Harry morda tik pred ločitvijo. Par se je pred tremi leti preselil v Združene države Amerike in se "odcepil" od britanske kraljeve družine in vseh njenih obveznosti. Od takrat ju kontroverznost ni zapustila in od takrat ju obkrožajo številni škandali. Začenši z Williamovim domnevnim napadom na Harryja po družinskem prepiru in končaje z zaprtjem podkasta Meghan Markle, obtožene ponarejanja intervjujev.

Eden od novinarjev, ki se je izrekel o tej zadevi, je bil Tom Bower, strokovnjak za britansko kraljevo družino, ki je izjavil, da "bi začela živeti ločeno življenje in da bi se Meghan naveličala Harryja". Poleg vsega tega se pojavljajo govorice, da bi Harry "spoznal Meghanin kraljevi obraz" in da ne bi bila več srečna skupaj.

Tega za zdaj še ni potrdila nobena od vpletenih strani, vendar že nekaj časa opažamo številne znake, da med parom nekaj ni v redu. Od odsotnosti Meghan Markle na kronanju Charlesa III. do "strupenega pogleda", ki jo je vojvodinja sussekška med košarkarsko tekmo namenila svojemu možu, ko jo je želel poljubiti.

Ne spreglejte:

Namigi za morebitno ločitev vojvode in vojvodinje Susseške

Posnetek Meghan Markle, ki med ogledom košarkarske tekme v Los Angelesu princu Harryju odreče poljub, je postal viralen. Njena podoba se je pojavila na simbolični "kameri za poljubljanje", na kateri smo lahko videli vojvodo susseškega, ki se je bil pripravljen predati, a ga je žena pred vsem občinstvom zadržala.

19. maja je bila obletnica para, poza ali spomin na ta dan pa je bila izrazito odsotna. Ni bilo javnih čestitk za njunih pet let zakona, kar je pritegnilo pozornost vseh, saj je to nekaj, kar običajno počnejo, tako kot takrat, ko ima kateri od družinskih članov rojstni dan.

Toda tisto, kar je nedvomno vse opozorilo, da je nekaj narobe, je bila opazna odsotnost vojvodinje Susseške na kronanju Charlesa III. Govorice, ki so jih utemeljevali z govorjenjem o morebitnem slabem odnosu med monarhom in njegovo snaho, vendar so odražale, da se med njima morda nekaj dogaja.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Jennifer Lopez v sanjski obleki tega poletja: Z Violet Affleck sta se uskladili v belem

Priporočamo tudi: Kate Middleton se peke slaščic loti v najbolj prikupni pikčasti obleki po vzoru princese Diane