"Ona kriči nanj, on tega ne prenese več": Meghan Markle in princ Harry na robu ločitve? Šokantna razkritja

13. 6. 2023
"Ona kriči nanj, on tega ne prenese več": Meghan Markle in princ Harry na robu ločitve? Šokantna razkritja (foto: Profimedia)
Profimedia

Nasmeh lahko skrije marsikaj...

Med princem Harryjem in njegovo ženo Meghan Markle ni nič dobrega! Po poročanju medija Voici je par celo na robu ločitve. Čeprav je par 19. maja praznoval 5. obletnico poroke, se zdi, da njun zakon ni na dobrem glasu.

Konec zakona? 

Po besedah Angele Levin, biografinje princa Harryja, ki je dala intervju za GB News, naj bi bilo razmerje para napeto. Trdi, da je princ Harry "zapustil dom" in najel "celoletno sobo v bungalovih San Vicente v zahodnem Hollywoodu". Povedala je: "Ali ona kriči nanj, naj se umakne, ali pa on tega ne prenese več in se zateče tja. Zavrniti poljub na košarkarski tekmi, ne udeleži se kronanja in odsotnost na njegovi knjižni turneji ... Zdi se, da jima ne gre najbolje. Nikoli ni bila tam, kjer jo je zares potreboval [...] To je zanj začetek konca. Zaradi nje si obupno želi dobiti otroke nazaj. Popolnoma se je osamil," je zaupala.

Kot si lahko predstavljamo, so te trditve zgolj špekulacije. Seveda pa niti Meghan niti Harry teh govoric nista komentirala. Eno je gotovo: če bo par z ločitvijo sledil usodi Diane in Charlesa, bomo to kmalu izvedeli.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 5 najboljših protivnetnih in zdravilnih živil, ki jih umestite v svoj jedilnik, da z njimi v trenutku pozdravite svoje telo

Priporočamo tudi: Julia Roberts z novo pričesko za poletje povzročila pravo senzacijo na Instagramu: Želimo jo posnemati!