TE aplikacije vam bodo pomagale pri uresničevanju novoletnih zaobljub!

1. 1. 2018

Novoletne zaobljube se vedno slišijo obetavno in lepo. Še posebej po treh kozarčkih penine in družbi, ki pozdravlja vsako novo odločitev!

Novoletna zaobljuba 1: 'Od jutri naprej pazim na prehrano!'

1. Rise

Ta aplikacija vas bo dnevno stala manj kot skodelica jutranje kave, naredi pa vam lahko veliko uslugo pri urejanju vašega prehranskega režima. S svojim 'virtualnim' osebnim trenerjem lahko delite fotografije vaših obrokov in z njim pokomentirate možne alternative. 

Za več informacij kliknite tu

2. HealthyOut

Vse vemo, da v dnevu včasih zmanjka časa za kuhanje zdravih obrokov, zato je toliko bolj priročna aplikacija HealthyOut, ki poišče restavracije v vaši bližini in za vas 'naštudira' prehranske lastnosti ponujenih jedi. Zabaven je tudi njihov filter, s katerim lahko izločiš tudi vse tiste restavracije, v katerih bi si lahko privoščili samo solato. Kje podpišemo? 

Več informacij najdete tu

Novoletna zaobljuba 2: 'Od jutri naprej pijem več vode!'

3. Waterlogged

Ker se tudi me zavedamo, kako hitro včasih pozabimo na tistih osem kozarcev vode na dan, je tu aplikacija, ki vas mimogrede spomni, da morate narediti požirek. 

Več informacij najdete tu

Novoletna zaobljuba 3: 'Ne kadim več!'

4. Quit smoking

Uporabnice Androida poiščite aplikacijo s tem imenom, tiste z IOS pa lahko enako storite z aplikacijo MyQuit Coach. Z njuno pomočjo si lahko pripravite oseben načrt za odvajanje od kajenja.

Več informacij najdete tu

Novoletna zaobljuba 4: 'Od jutri naprej ne zapravljam za nepotrebne stvari!'

5. Mint

Življenje z omejenim proračunom vam morda ne ravno diši, zato pa nič proti njemu nimajo aplikacije, ki bodo v tem letu poskrbele za zdrav bančni račun. Vanj vnesite samo nekaj osnovnih bančnih informacij, določite zakaj želite 'zapravljati' in zakaj ne, Mint pa bo poskrbel, da se boste dogovora držali. 

Več informacij nadjete tu

Fotografije: Unsplash

Preberite še: → TO sta Slovenca, ki sta ljubezen do potovanj spremenila v službo!

Priporočamo tudi: → ZATO je Chiara Ferragni uspela v svetu modnega bloganja (4 nasveti za sanjsko službo!)

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan