Tudi naravna kozmetika lahko da vrhunske rezultate

Je tudi vam pomembno, da so lepotilni izdelki, ki se znajdejo v vaši omarici, prijazni ne samo vaši koži, ampak tudi planetu? Predstavljamo vam izdelke za nego kože, ki bodo ugodili vsem vašim potrebam.

Promocijsko sporočilo, 12. 11. 2020
Tudi naravna kozmetika lahko da vrhunske rezultate - Foto: Promocijsko gradivo

Naše poslanstvo je ustvarjanje edinstvene naravne kozmetike, ki daje vidne, klinično dokazane rezultate. Dokazali smo, da je možno s popolnoma naravnimi sestavinami in zadnjimi spoznanji biotehnologije oblikovati vrhunske kozmetične izdelke za nego kože," je za znamko Dalú Natural Skincare povedala ustanoviteljica, Lucija Kračun, dr.med.

Naravna lepota in naravne sestavine

Gre za prestižno, certificirano organsko naravno kozmetiko za nego kože, v kateri se prepletajo neizmerna strast, konstruktivno sodelovanje, ure trdega dela in neomajna vera v to, da lahko skupaj - znamka Dalú in njeni uporabniki - naredimo nekaj dobrega za naš svet.

Lucija Kračun je svoje življenje posvetila medicini ter z novimi pogledi na svet in s spoštovanjem do narave prišla do osupljivih spoznanj o neizmerni moči zdravilnih rastlin in njihovih učinkov na kožo. Njeno poslanstvo je postalo ustvariti naravno kozmetiko, ki daje vidne klinično dokazane rezultate.

Pomeni imena DALÚ poosebljajo bistvo te prestižne kozmetike: v Igbo jeziku dalú namreč pomeni “hvala”, v Sanskrit: “Božji dar”, v arabskem jeziku pa “vrč za zajemanje iz vodnjaka”.

Dalú nagrajen z znamko metulja 

Zaradi svoje predanosti trajnostnemu razvoju blagovne znamke in predanosti okolju, je bila znamka Dalú Natural Skincare pred kratkim nagrajena s certifikatom in znamko metulja, ki ga podeljuje Positive Luxury. Kupcem predstavlja izdelke ter znamke, ki jim lahko zaupamo na področju kvalitetnih in naravnih vsebin ter trajnostnega pristopa.

Več o izdelkih Dalú poiščite na dalubeauty.com.

Najbolj brano