Vrnitev pentelj, trakov in obročev: Preppy girl estetika po vzoru junakinj serije Gossip Girl je prevzela TikTok

Estetika po vzoru Blair Waldorf in Serene van der Woodsen iz serije Gossip Girl je letošnjo zimo pravi hit. Vračajo se namreč elegantni modni dodatki iz poznih 2000-ih.

Vrnitev pentelj, trakov in obročev: Preppy girl estetika po vzoru junakinj serije Gossip Girl je prevzela TikTok - Foto: Profimedia

TikTok skoraj vsak teden postreže z novimi lepotnimi in modnimi trendi, s prihodom zimskega obdobja pa se je vrnila preppy estetika, torej zlikane bele srajce, blazerji in mokasini. A pričeske, ki pristajajo temu stilu, trenutno doživljajo svojih 5 minut slave.

Pripravite se, da boste videli vedno več gladko počesanih čopov, urejenih kit in arzenala lasnih dodatkov, kot so pentlje, trakovi, zaponke in sponke.

Ne spreglejte:

Preverite, kako boste letošnjo jesen popestrili svojo pričesko in se v novi, "stari" videz zopet zaljubili.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gregory Russell (@gregoryrussellhair)

Naj vam kot navdih služi estetika protagonistk serije Gossip Girl, ki je zlati rudnik videza za poustvarjanje. Ena stvar, ki je nikoli ne boste videli na Blair Waldorf, so mastni, razmršeni lasje, in tudi če pogledate boho-šik stil njene najboljše prijateljice Serene van der Woodsen, je še vedno razkošen, uglajen in premišljen. Sijoči lasje so bili zaščitni znak obeh, medtem ko je Blair popularizirala pentlje in baretke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gregory Russell (@gregoryrussellhair)

Ko trend posnemanja estetike priljubljenih igralcev iz serije postaja vse bolj priljubljen, na ulicah vidimo vedno več elegantnih srajc, blazerjev, dežnih plaščev, karirastih kril, vzorčastih pajkic, pa tudi večplastnih zapestnic, prstanov in ogrlic.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gregory Russell (@gregoryrussellhair)

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Kralj Charles je včasih gledal "The Crown", a je prenehal, ko je serija začela prikazovati njegovo lastno dramo

Priporočamo tudi:Spektakularna bela obleka Kate Middleton: S svojim videzom na državni večerji se je poklonila tako princesi Diani kot kraljici Elizabeti II.

Najbolj brano