Kralj Charles je včasih gledal "The Crown", a je prenehal, ko je serija začela prikazovati njegovo lastno dramo

Četrta sezona je bila njegova prelomna točka.

Kralj Charles je včasih gledal "The Crown", a je prenehal, ko je serija začela prikazovati njegovo lastno dramo - Foto: Profimedia

Od kralja Charlesa ne pričakujte osebnega odziva na peto sezono serije The Crown, saj je očitno preprosto ne gleda - vsaj ne več.

Očitno je Charles gledal Netflixovo dramo v prvih sezonah (ki so se večinoma osredotočale na dogodke iz zgodnjega obdobja vladanja/osebnega življenja njegove pokojne matere, kraljice Elizabete), vendar je v 4. sezoni, ko se je dogajanje osredotočilo na njegovo lastno dramo s prvo ženo, princeso Diano, prenehal gledati serijo.

Ta podatek o kraljevem gledanju prihaja od kraljeve strokovnjakinje in avtorice Katie Nicholl, ki je nedavno za True Royalty TV (po Express) pojasnila, da je "[kralj] Charles gledal in prenehal gledati v zadnji sezoni, ker se mu je zdelo, da je šlo preveč do kosti".

Razkritje se ujema z drugimi poročili o Charlesovem odnosu do serije The Crown, vključno s poročilom kraljevega vira, ki je za Vanity Fair povedal, da si z ženo Camillo ne nameravata ogledati pete sezone (čeprav sta jo v preteklosti že gledala). "Ogledala sta si nekaj serije The Crown, vendar dvomim, da se jima bo mudilo gledati še to," je pojasnil vir, ki je opisan kot "družinski prijatelj".

FWIW, drug kraljevi vir je za Vanity Fair pred tem namignil, da bi si Camilla dejansko ogledala novo sezono.

"Predstavljam si, da jo bo gledala s kozarcem rdečega vina, saj si je ogledala prejšnje serije," je pojasnil vir (ki je opisan kot Camillin prijatelj). "Ima čudovit smisel za humor in to je ne bo niti malo vznemirilo."

Vir o Camilli je tudi potrdil, da si je kraljica soproga ogledala prejšnje sezone (in zdi se, da tudi Charles) in da ne dovoli, da bi jo potencialno neprijetna tematika (ki vključuje prvi zakon njenega moža, ki se je končal, ko je prišla na dan njegova afera s Camillo, in seveda večni prepir, ki ga povzroča Tampongate) prizadela. "Mislim, da je to ne moti," je zatrdil vir. "Njen moto je 'nikoli se ne pritožuj, nikoli ne pojasnjuj'."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 4 "in" in "out" jakne za jesen in zimo 2023: Če sledite trendom, je čas, da te modele pospravite na dno omare

Pripročamo tudi: Sarah Jessica Parker v najbolj ekstravagantnem videzu, kar smo jih do zdaj videli na njej

Najbolj brano