"Gym ustnice": Tehnika za polne ustnice pretresla internet, v resnici pa je popolnoma preprosta

Ta trend ličenja, ki ga je izumila umetnica ličenja iz New Yorka, omogoča čuten videz napihnjenih ustnic in to brez kirurškega posega. Je kaj takega sploh mogoče? 

"Gym ustnice": Tehnika za polne ustnice pretresla internet, v resnici pa je popolnoma preprosta - Foto: Instagram

Če še niste slišali za ta trend, morate vedeti, da "ustnice iz telovadnice" niso to, kar bi morda pričakovali. To ni vaja za ustnice ali nova tehnika kozmetične medicine, temveč enostaven trik, s katerim so vaša usta videti bolj polna in čutna. Umetnica ličenja Kelli Anne Sewell iz New Yorka je izumila te dramatične "gimnastične ustnice" tako, da ustnice obrišete s svinčnikom iste barve in nato na celotna usta nanesete vlažilno kremo. Da bo rezultat čim bolj naraven, je izbira barve svinčnika za ustnice bistvenega pomena. Barva ne sme biti ne svetlejša ne temnejša od naravne barve ustnic. Zakaj torej "ustnice iz telovadnice"? Preprosto zato, ker lahko to diskretno ličilo nosite ob vsaki priložnosti, tudi ko greste v telovadnico. Priročno, kajne?!

Ne spreglejte: 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by makeup by KELLI ANNE (@makeupxka)

Trend, ki ga je enostavno poustvariti

"Ta trend je velik hit na omrežjih, saj vam ni treba kupiti posebnega črtala za ustnice," je povedala Kelli Anne Sewell. "Poiskati morate le barvo, ki se popolnoma ujema z vašimi ustnicami. Za najbolj naraven videz se mora črta svinčnika zlivati z ustnicami, da ne izstopa. Za vlaženje ustnic umetnica ličenja priporoča uporabo nege za ustnice ali vlažilnega balzama. Končno dober razlog, da se vrnemo v delovni ritem in v telovadnico!

@makeupxka let’s bring gym lips to tik tok lmao #gymlips my go to liner is @Kevyn Aucoin in divine or @ABH Cosmetics ♬ original sound - Kelli Anne Sewell

Fotografije: Instagram/@parisbellagarsiia

Preberite še: Izbrali smo 10 najlepših poletnih torb, ki jih lahko nosite od pisarne do plaže

Priporočamo tudi: Trend širokih kavbojk se nadaljuje: Poglejte, kako jih nosi Anne Hathaway

Najbolj brano