Trendi pričesk, ki bodo kraljevali v letu 2023: Teh 8 osupljivih videzov je v središču pozornosti na modnih pistah

22. 12. 2022
Trendi pričesk, ki bodo kraljevali v letu 2023: Teh 8 osupljivih videzov je v središču pozornosti na modnih pistah (foto: Profimedia)
Profimedia

Oglejte si trendovske pričeske z modnih brvi za pomlad/poletje 2023.

Nikoli ne veš, kakšne nepričakovane pričeske se lahko pojavijo med tedni mode. Od čudovitih različic paža, do drznih linij in ekstravagantnih pričesk. Odkrijte nekaj trendov pričesk, ki jih boste videli prevladovati v sezoni pomlad/poletje 2023.

Ne spreglejte:

1. Frufru

Najboljša stvar pri frufruju je, da je tako preprost slog, vendar lahko popolnoma spremeni videz. Frufru se vrača v pomladno-poletno sezono, saj so se v zadnjih tednih večkrat pojavili na modni pisti. Oblikovalci so se zelo poigrali tudi z dolžino, saj so v različnih kolekcijah izpostavili frufru različnih dolžin.

2. Prečka na stran

Razpravo o stranski ali sredinski prečki je prekinila kolekcija, ki je bila vidna na modni reviji Tommy Hilfiger jesen/zima 2022. Globoka stranska prečka je prevladovala na modni pisti in utrdila elitni status pričeske.

3. Bob pričeska

Uradno je, bob frizura je prevladujoča pričeska prihajajoče pomladne in poletne sezone. Skoraj vsak oblikovalec je do neke mere poudaril bob frizuro. Bob je klasičen kroj, s katerim nikoli ne morete zgrešiti. Ta drzna pričeska takoj doda obliko vsakemu videzu.

4. Vintage videz

Pričeska v slogu iz 80. let se je odlično ujemala z eklektičnim vzdušjem revije Prabal Gurung za pomlad/poletje 2023.

5. Vpadljive barve

Barvo pričakujemo prihodnjo pomlad. Osupljivi odtenki turkizne, roza in zelene so krasili letošnje modne steze in bodo zagotovo hitro dosegli ljudi zunaj modnih pist.

6. Nazaj počesani lasje

Eleganten in strukturiran je tudi ponavljajoča se tema te sezone. Klasičen videz, ki ne odtegne preveč pozornosti z obleke.

7. Mini kodri

Nepričakovan trend naravnost z modne piste, kot je razvidno iz revij Tom Ford in Fendi pomlad/poletje 2023, so drobni kodri. S to drzno pričesko naslednjo sezono pokažite svojo divjo stran.

8. Nizek čop

Nizek čop se je pojavil na revijah Chanel in Miu Miu. Da bi dosegli videz, se preprosto odločite za malo gela, da lase zgladite nazaj, jih povlecite nazaj in jih opremite z lasnico, da povzdignete svojo pričesko.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Jutranji eliksir, ki odpravlja maščobe in iz telesa čisti toksine: To je naš novi čudežni pripravek, ki bo naše zdravje ohranjal v formi

Priporočamo tudi:Horoskop: Kaj je tisto, kar delate narobe na zmenkih glede na nebesno znamenje?

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan