Ta trik za lase z več volumna je na Tik Toku postal viralen. Morate ga poznati!

TikTok je poln iznajdljivih idej, zlasti na področju lepote in kozmetike. Zadnji nasvet? Dva preprosta koraka do velikega volumna.

Ta trik za lase z več volumna je na Tik Toku postal viralen. Morate ga poznati! - Foto: Profimedia

Ko imate tanke lase, je pogosto skušnjava, da preikusite kup naključnih idej, da dobite več volumna. Preden pa zapravite bogastvo za izdelke za oblikovanje z vprašljivimi sestavki ter pripomočke, ki poškodujejo lase, morate vedeti nekaj zelo preprostih nasvetov. Na Tik Toku, jami milenijcev Ali Baba 3.0, so odkrili mlado žensko Amy Chang (@bondenavant). Lepa rjavolaska več kot 840.000 naročnikom razloži, kako doseči čudovit volumen las. Lepotica s socialnih omrežij daje dva zelo preprosta nasveta, s katerimi lahko rešite lase brez volumna.

@bondenavant

if you want it to be THICCCC... #amyshairtips #hairtutorial #beautytips #hair #korean #skincareaddict #beautyguru #koreangirl #skincaretips

♬ original sound - Amy Chang

Nanesite balzam na korenine las

Na splošno ponavadi nanesemo balzam ali negovalno masko za lase na konice las. Naš strah je pravzaprav nehote zmastiti korenine, če tja damo preveč izdelka. Toda s tem ko korenine ne nahranimo z masko, lahko osnova las hitro postane krhka ali oslabljena, kar bo lase takoj naredilo ravne. Amy Chang zato priporoča bolj previdnim, da si na korenine las popršite suh balzam, kar vam bo dalo malo več volumna. In ja, zdravi lasje so glavna skrivnost XXL las!

@bondenavant

if you want thick hair, prevent breakage near the roots #amyshairtips ❤️#haircaretips #beautytips #hair #beautyguru #hairtutorial

♬ Lost by frank ocean - jaylnrowe

Izogibajte se šamponom z natrijevim lavril sulfatom

Ali vas ta izraz straši in spomni na vaš srednješolski pouk kemije? To je normalno. Vendar je v kozmetiki nujno, da si ogledamo nalepke naših najljubših izdelkov in vemo, kako prepoznati dobre sestavine med slabimi sestavinami. Natrijev lavril sulfat je sestavina, ki se ji je treba nujno izogniti. To je čistilno sredstvo, celo detergent, ki ga pogosto najdemo v naših gelih za prhanje ali šamponih. Razen tega, da je minilo že več kot trideset let, odkar so raziskovalci dokazali, da je natrijev lavrisulfat zelo dražilna sestavina za kožo, predstavlja tudi grožnjo našim lasem. Osiromaši vlakna naravnih olj, lase naredi krhke in seveda povzroči draženje lasišča.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kate Middleton razkrila novo pričesko in videti je čudovita

Priporočamo tudi: To vam je med rjuhami najbolj všeč glede na vaše astrološko znamenje

Najbolj brano