To vam je med rjuhami najbolj všeč glede na vaše astrološko znamenje

Poglejte, kaj najbolj prija vašemu partnerju.

To vam je med rjuhami najbolj všeč glede na vaše astrološko znamenje - Foto: Profimedia

Morda ne mislite, da so spolne želje povezane z vašim horoskopskim znakom, toda vse vodi k astrologiji, kajne? Vsako nebesno znamenje ima svoj spolni slog, kar vodi do edinstvenih potez zvezdnih znamenj - in to bi morali proslaviti. Dokler je vse varno in sporazumno, lahko vsi uživamo v svojih prirojenih fizičnih vibracijah. Seveda boste morda našli zadovoljstvo, če boste poskusili različne stvari v spalnici, vendar vam astrologija lahko pomaga kot vodnik  don največjega užitka.

Torej, želite vedeti, v čem najbolj uživate ali kaj je najbolj všeč vašemu partnerju?

Oven

Všeč vam je, da je seks preprost in natančen. Z osnovami ni nič narobe! Toda včasih vaše strasti prevzamejo nadzor in vaša želja, da bi bili najboljši na vseh področjih življenja, se prebije med rjuhe. To vas bo morda pripeljalo do tega, da preizkusite stvari zunaj običajnega repertoarja, saj je ugajanje vašemu partnerju vrhunsko darilo in oblika čutnega zadovoljstva, ki si ga želite.

Bik

Raje se odrečete nadzoru v spalnici in pustite, da partner prevzame vodilno vlogo. Pustolovščina, da nekdo prevzame nadzor, vas prevzame. Pravzaprav boste morda želeli celo eksperimentirati s povezami za oči ali lisicami. Če da, se ne pozabite najprej pogovoriti s partnerjem, določiti meje, varne besede in druge potrebe. Soglasje je ključno!

Dvojčka

Brez dvoma je, da svojo klepetavo naravo vnesete v svojo spolno rutino, saj ste nebesno blagoslovljeni z darilom govorništva. Ja, dvojčki, uživate v umazanem govoru. Zavzeli se boste celo za predigro, kot je telefonski seks ali sexting.

Rak

Med seksom uživate v mokrem - s tem mislimo na seks pod tušem. Tam lahko popolnoma zaobjamete svoje čutne vodne vibracije. Vaši občutki se povečajo pod toploto vode, kar bo povzročilo mravljinčenje po vsem telesu, ki spominja na morske plime. Obožujemo naravo!

Lev

Svojo ljubezen do življenja in dramatičen pridih nedvomno vnesete tudi med na rjuhe. Radi imate nadzor nad vsemi situacijami. Zagotavljanje zadovoljevanja vaših potreb je za vas izjemno pomembno, vendar ne pozabite na partnerjevo zadovoljstvo! To je dvosmerna ulica.

Devica

Čeprav ste znani po togosti in strogih urnikih, ste pravzaprav presenetljivo spolno odprti. Še posebej se navdušujete nad tveganim seksom, med katerim vas lahko nekdo zasači. Nič se vam ne zdi bolj vroče kot izkušnja, da vas skoraj ujamejo. 

Tehtnica

Erogena območja, ki vas najbolj vznemirijo, sta vaša zadnjica in glava - zato svojim seksualnim užitkom radi dodate lahko šeškanje in nežno vlečenje las. Preizkus različnih položajev med vključevanjem teh vam ljubih delov telesa bo vaš orgazem spremenil v eksplozivne supernove v spalnici.

Škorpijon

Vroče! Govorice so resnične! Ste najbolj zapeljivo znamenje zodiaka in večer v postelji z vami ne bo pozabljen. Kar vas resnično zažene, je intenzivna predigra. Pričakovanje bo sprožilo navdušenje, ki vam po hrbtenici zapeljalo mravljince.

Strelec

Vsekakor ni skrivnost, da radi živite poživljajoče se življenje maksimalno in se zabavate 24 ur na dan, 7 dni v tednu. To je še toliko bolj razlog, da radi v svoj spolni repertoar radi vključite igrače (tako vi kot vaš partner) za čim večje zadovoljstvo.

Kozorog

Trdo delajte in noro se igrate, to je vaš moto, zato ni šok, da bi se radi prepustili vsem zemeljskim spolnim užitkom. Najbolj uživate v spolnih aktivnostih, zaradi katerih se počutite prisotne v svojem telesu. Zaradi tega je seks z vami popolna pustolovščina!

Vodnar

Uživate v celotni izkušnji, zato se radi celo pripravljate na seks, tako da gledate ali da drugi opazujejo vas. Tudi vi ste tisti, ki s partnerjem eksperimentirate z različnimi položaji in fetiši - če je ljubkovanje minimalno.

Ribe

Spalnica je edino mesto, kjer lahko pustite domišljiji prosto pot. Vaša kameleonska energija pomeni, da ste med rjuhami lahko kdorkoli ali karkoli, kar želite. Svoje fantazijsko življenje in igranje vlog boste lahko odprto sprejeli s svojim partnerjem.
 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vrača se najbolj neprivlačen lepotni trend, ki ga nihče od nas ni več pričakoval. Bi ga še kdaj poskusili?

Pripročamo tudi: Jennifer Lopez nas je popolnoma osupnila v čudovitih zelenih kopalkah. Videti je izjemno!
 
 
 

Najbolj brano