Sivi lasje so bili središče modne revije Valentino Haute Couture: Kako jih nositi po zgledu visoke mode

Sivi lasje manekenk so prevzeli vso pozornost.

Sivi lasje so bili središče modne revije Valentino Haute Couture: Kako jih nositi po zgledu visoke mode - Foto: Profimedia

Valentino je na svoji modni reviji visoke mode za pomlad/poletje 22 slavil lepoto v vseh njenih oblikah, Pierpaolo Piccioli pa je na modno pisto poslal pestro paleto modelov; moški in ženske vseh oblik, velikosti, starosti in narodnosti. Običajni modeli so bili vsi prisotni – med njimi tudi Adut Akech in Mariacarla Boscono. Nastopili pa so tudi plus size manekenki Devyn Garcia in Angeer Amol ter sivolasi lepotici Kristen McMenamy in Hannelore Knuts.

Najlepše kreacije kolekcije Haute Couture modne hiše Valentino si oglejte tukaj.

Ne spreglejte:

Za dopolnitev svoje vključujoče vizije je Piccioli poiskal pomoč legendarne vizažistke Pat McGrath, da bi ustvaril popoln lepotni videz. Z novim pomenom s črno obrobljenega očesa je Pat McGrath poudarila peščico mačjih oči z dih jemajočim črnim perjem, kar je odmevalo pernate podrobnosti v kolekciji. Koža je bila mehka in žametna, ponašala se je s tihim in skoraj strašljivim sijajem, ustnice pa temne in gotske – bogatega jagodičastega odtenka.

Tako kot kasting so bili lasje eklektični; mešanica srednjih prečk, resic in kit v praznovanju individualnosti z dovoljenjem mojstra las Guida Palaua. Posebej očarljiva je bila manekenka Fran Summers, ki je predstavila presenetljivo novo pričesko pixie cut. "Mislim, da ideja, da bi poskušali izgledati kot nekdo drug, ni zanimiva," je Piccioli povedal modnemu kritiku britanskega Voguea Andersu Christianu Madsenu. Dejansko, če je treba od šova vzeti nekaj, je bilo to: človek bi moral samo poskušati biti podoben sebi.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Horoskop: Vse o karierni poti vodnarja in najboljša delovna mesta zanje

Priporočamo tudi: Svet so nepričakovano obnoreli izdelki, ki so jih oboževali pred 100 leti (+ izbor 4, ki vas bodo totalno osupnili)

Najbolj brano