Si bomo ženske nehale barvati lase? Naravno sivi lasje so letos v trendu kot še nikoli prej

Sivi lasje so bili v trendu na letošnjem filmskem festivalu v Cannesu. Od Andie MacDowell do Helen Mirren in Jodie Foster: najbolj elegantne zvezde na rdeči preprogi nosijo naravno sive lase.

Si bomo ženske nehale barvati lase? Naravno sivi lasje so letos v trendu kot še nikoli prej - Foto: Profimedia

Ne tako dolgo nazaj je bilo ženskam zapovedano, da prikrijejo svoje sive lase. Toda, kot je na rdeči preprogi v Cannesu pokazala Andie MacDowell, je zdaj nedvomno treba pokazati svojo naravno barvo las. In sodeč po tem, kako dobro ji je šlo, je čas, da razmislimo, ali se čim prej odločimo za isto.

63-letna igralka, ki je pokazal svojo novo barvo (med karanteno se je nehala barvati), se je odločila tudi za voluminozne kodre, ki so postali absolutni protagonist videza. Njeni sivi lasje so se v resnici odlično ujemali z modro obleko z biseri znamke Prada, ki ji je igralka dodala priložnostni make-up.

Vedno brezhibna se je tudi drugi večer festivala osredotočila na mehak videz v kombinaciji s šminko z oranžnim odtenkom. Lase je tokrat spela v gost čop, ki je odprl pogled na njen obraz.

Toda na otvoritveni večer sta se Andie MacDowell na rdeči preprogi filmskega festivala v Cannesu pridružili tudi Helen Mirren, katere srebrno bela pričeska je bila še ena najboljših frizur noči, in Jodie Foster, ki je imela nekaj naravno sivih pramenov, kar dokazuje odličen način naravnega sivenja.

In da ne pozabimo, pred nekaj tedni je tudi Sarah Jessica Parker pokazala sive pramene na fotografijah z začetja snemanja serije And Just Like That...

Poglejte njeno pričesko tukaj.

Naj živi siva revolucija!

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To so superge, na katere prisega Jennifer Lopez. Poglejte, kako jih kombinira

Priporočamo tudi: Gillian Anderson je popolnoma nehala nositi modrček. Bi morali tudi mi?

Najbolj brano