Sarah Jessica Parker je našla prefinjen način, kako pustiti lasem, da naravno sivijo

Sarah Jessica ni edina, ki sprejema svoje sive lase.

Sarah Jessica Parker je našla prefinjen način, kako pustiti lasem, da naravno sivijo - Foto: Profimedia

"Spet skupaj" se je na Instagramu bralo pod fotografijo Sarah Jessice Parker in njenih soigralk iz serije Sex and the City, Cynthie Nixon in Kristin Davis. Dokumentiranje dneva, ko so tri nekdanje zvezde (brez Samanthe) začele prebirati prve epizode za prihajajoči ponovni zagon And Just Like That ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Medtem ko je pričakovanj, kaj bo prinesla oživitev, veliko - Kaj bodo oblekle? S kom bodo hodile? Je Carrie še vedno z Bigom? - praznujemo tudi dejstvo, da se zdi, da dve tretjini trojice, Sarah Jessica in Cynthia, v slogu sprejemata svoje sive lase. Medtem ko je Cynthia imela povsem svetlo srebrn videz, je Sarah Jessica pokazala bisernate korenine las s sicer peščeno blond lasmi. Obe ženski, stari približno petdeset let, sta bili videti odlično.

Gibanje k sprejemanju naših sivih pramenov, namesto da bi jih prikrivali, se je v zadnjem letu karanten in zaprtja držav eksponentno povečalo. Saloni zdaj opažajo vse več prošenj za barvne tretmaje, ki pomagajo preoblikovati sivo barvo v obstoječo barvo, saj se mnogi lotijo postopka sivenja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andie Macdowell (@andiemacdowell)

Medtem ko je bila princesa Caroline eda najboljših zagovornic odtenka leta 2020, so številne znane ženske tudi letos začele postajati sive. Februarja se je Andie MacDowell navdušila nad lastno preobrazbo "srebrne lisice" v oddaji The Drew Barrymore Show.

Kar zadeva Carrie in Mirando: upamo, da ju bomo tudi novi seriji videli z njunimi sivimi prameni.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Angelina Jolie je nosila 5 popolnih stajlingov za ženske nad 50 let

Priporočamo tudi: 7 navad, ki vas delajo starejše, kot ste v resnici

Najbolj brano