Sarah Jessica Parker nosila popolno poletno obleko za prosti čas

Te fotografije Sare Jessice Parker bi lahko bile prvi znak, da se Carrie Bradshaw vrača.

Sarah Jessica Parker nosila popolno poletno obleko za prosti čas - Foto: Profimedia

Že od prve uradne objave, da je vse pripravljeno za težko pričakovani ponovni zagon serije Seks v mestu, smo iskali prve znake snemanja. Morda še nismo potrdili, da so Sarah Jessica Parker, Kristin Davis in Cynthia Nixon korakale po ulicah New Yorka, z roko v roki, oblečene v dizajnerske kose, ki jih zasleduje filmska ekipa, vendar smo opazili Sarah Jessico Parker v stajlingu v njeni značilni estetiki, kar bi lahko pomenilo vrnitev Carrie Bradshaw.

Sarah Jessica Parker je znana po tem, da ljubezen do čevljev deli s svojim likom Carrie Bradshaw in ima celo svojo istoimensko znamko čevljev SJP. Sarah Jessica Parker še zdaleč ne more voditi svojega podjetja na daljavo, saj pogosto dela v vodilni trgovini s čevlji SJP v New Yorku. Igralko lahko pogosto opazimo na rokah in kolenih, da kupcem SJP pomaga preizkusiti nekaj njenih najljubših stilov čevljev.

Sarah Jessica Parker bo kmalu zaigrala v težko pričakovanem ponovnem zagonu Seksa v mestu - And Just Like That ..., ki ga je HBO Max pred kratkim potrdil, da bo deloval kot serija z 10 epizodami, snemanje pa naj bi se začelo letos.

SJP je bila opažena v svoji trgovini v lahki laneni obleki, popolni za vroče poletje, ki jo je kombinirala s turkiznimi sandali njene lastne znamke. Medtem ko Carrie Bradshaw slovi po svojih naravnih kodrih, je Sarah Jessica Parker zadnja leta lase nosila ravne, toda tokrat je imela skodrane lase, ki smo jih vajeni na Carrie. Se je SJP že vrnila na snemanje?

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Maksi obleka Jennifer Lopez je vse, kar želimo nositi to poletje

Priporočamo tudi: Moj stil, moja, pravila: Pika Zrim

Najbolj brano