Sarah Jessica Parker za poletje oživlja to barvo las

Sarah Jessica Parker, ki jo zadnje dni skrbno gledamo na snemanju nadaljevanja kultne serije Seks v mestu, je predstavila novo barvo las. Idealen trend za poletno sezono.

Sarah Jessica Parker za poletje oživlja to barvo las - Foto: Profimedia

Sarah Jessica Parker je ikona sloga in večen vir navdiha. Igralka še naprej postavlja modne trende v podobi svojega kultnega lika v seriji Seks v mestu.  Dokaz, da v seriji ohranja svoj značilen videz, so njeni lasje. Blondinka, ki je bila opažena na snemanju nadaljevalne avanture Carrie Bradshaw, se je odločila, da bo na lase prenesla nekaj sonca.

Njen trik? Svetli prani, ki dajejo pravi odmerek posvetlitve, ki je videti zelo naravno. Odličen poletni trend, ki bo letos priljubljen tudi jeseni.

Kako nositi svetle pramene?

Nemogoče jih je spregledati. Dua Lipa, Beyoncé, Kylie Jenner ... Pred nekaj meseci so se vsi odločili za vintage barvanje oziroma kultne svetle pramene.  Ideja? Posvetlite sva tanka pramena na vsaki strani obraza. Medtem ko so nekatere sprejele zelo različne barve, se je večina lepotic odločila za blond pramene. Zelo hitro pa vas svetli prameni lahko spremenijo v pravo blondinko.

Zakaj jih obožujemo? Ker dva majhna pramena prefinjeno osvetlita ostale lase za diskretno, a učinkovito spremembo. Sarah Jessica Parker pa še stopila še korak dlje in s tankimi prameni posvetlila tudi ostale vrhnje lase, spodaj pa pustila svojo temješo barvo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Sharon Stone nam je pokazala, kako nositi leopardji vzorec (eleganten stajling za ženske vseh starosti)

Priporočamo tudi: 10 najlepših pričesk s kito, ki jih to poletje obožujemo

Najbolj brano