Pozabite na francosko manikiro, tu je “mlečna manikira”, ki klasičen videz dvigne na novo raven

Vas francoska manikira ne prepriča in stavite na nekaj bolj nevtralnega in nevpadljivega? Za vas je prava "mlečna manikira", ki obljublja eleganco na vsakem koraku. 

Pozabite na francosko manikiro, tu je “mlečna manikira”, ki klasičen videz dvigne na novo raven - Foto: Profimedia

Je gola, a ne nevidna, je seksi, a elegantna, je diskretna, a zna poskrbeti, da so vaši prsti videti ozki in elegantni: govorimo o manikiri z mlečnimi nohti, najnovejšem trendu nohtov, ki je dobesedno izbruhnil na Tik Toku (hashtag #milkynails ima 9,8 milijona ogledov), tudi po zaslugi zvezdniških ambasadorjev tega sloga, kot sta Lizzo ali Hailey Bieber. Uporabite lak za nohte nevtralne barve, ki je precej svetel in rožnat z mlečnim premazom, ki ga nanesite enakomerno: omogočil bo pogled na noht in ustvaril zelo eleganten, a ne banalen prozoren učinek.

Ne spreglejte: 

Ta manikira je neprosojna, a prozorna, zato se zanjo odločimo predvsem takrat, ko imamo dolge nohte in jih želimo omiliti, da bi dobili zelo umirjen videz, ki se odlično poda k prstanom in nakitu. Poleg tega mlečni nohti, ki se zlijejo s poltjo, optično podaljšajo ne le nohte, temveč tudi roko. To je preprosto najbolj kul lepotni akt v tem trenutku.

Navdihi za popolno manikiro čudovitih mlečnih nohtov

Kot pri vsakem nevtralnem slogu, ki ga spoštujemo, ga lahko interpretiramo na več načinov: biserno, izvirno, popačeno s posebnimi detajli. Stalnica bo, da bo vsak videz bolj eleganten: če niste odločeni, vedite, da je to izbira, s katero se lahko lahko enostavno igrate, ali pa vam predstavlja varno stalnico h kateri se lahko vedno znova vračate. "Mlečna manikira" je lahko idealna izbira za vse elegantne priložnosti, razočarala vas ne bo niti na dopustu. 

Oglejte si primere čudovite "mlečne manikire"!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harriet Westmoreland (@harrietwestmoreland)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗗𝗨𝗕𝗔𝗜 𝗡𝗔𝗜𝗟 𝗔𝗥𝗧𝗜𝗦𝗧 (@arfi.nails)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nails Magaziine (@nails_magaziine)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nails Magaziine (@nails_magaziine)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite kavbojke in srajco, Angelina Jolie pokazala ležeren, a urejen stajling za ženske nad 40 let

Priporočamo tudi: Cindy Crawford to poletje prisega na minimalističen model kopalk. Kombinira pa jih s tem nepričakovanim kosom!

Najbolj brano