Niste prepričani, da bi vam pristajal frufru? To je 9 trikov, ki vam bodo pomagali pri odločitvi

Vse, kar morate vedeti pred striženjem frufruja.

Niste prepričani, da bi vam pristajal frufru? To je 9 trikov, ki vam bodo pomagali pri odločitvi - Foto: Instagram

Ko gre za predstavnike francoskega sloga, vam nekaj zagotovo takoj pride na misel. Baretke, črtaste majice, pletene vrečke in črtalo za oči, ki pričara videz mačjih oči, vse to ima nesporen "je no sais quoi moment".

Toda ko gre za lase, obstaja en slog, ki je pogostejši od drugih, in to je priljubljen frufru. Seveda ta videz ni priljubljen le pri Francozinjah, vendar je nekaj na njem, da je videti povsem pariško. Ne glede na izvor, je to pričeska, ki izgleda neverjetno šik in postaja vse bolj priljubljena v lepotnih krogih.

Ne spreglejte: 

Za tiste z dolgimi lasmi je striženje zelo težko. Konec koncev, lahko traja mesece, če ne leta, da vaši lasje zrastejo nazaj, če vam takšen krajši slog ne bo zares všeč.

Zato se odločite za frufru, ki spremeni vaš videz, ne da bi morali žrtvovati svoje dolge lase. Poleg tega je treba upoštevati še nekaj stvari, preden se odločite za frufru, še posebej, če nameravate obdržati ostalo dolžino las.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline de Maigret (@carolinedemaigret)

1.

Preden se odločite za frufru, se prepričajte, da ste na spremembo pripravljeni. Popolen frufru je sicer možno doseči vsak dan, vendar le, če ste pripravljeni vložiti nekaj truda, dober in popolen frufru potrebuje kar nekaj nege in vzdrževanja. Preden se lotite akcije striženja, bodite prepričani, da je stil, ki si ga resnično želite in vedite, da lasje sicer vedno zrastejo, včasih pa vseeno malce traja.

2.

Eden največjih bonusov frufruja na dolgih laseh je, da je to popoln izgovor, da preskočite celotno umivanje las. Samo umijte in oblikujte frufru, da osvežite lase in celoten videz. 

3.

Dobro premislite, preden sprejmete odločitev za izredno kratek frufru, saj je delo z njim in pa nega takšnega frufruja še težja kot z daljšim frufrujem, ki lahko lepše pade in ga lažje oblikujete oblikujete. Strokovnjaki pravijo, da krajši frufru pristaja ovalnim, srčastim in okroglim oblikam obraza.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Louise Follain (@louisefollain)

4.

S svojim frizerjem se natančno pogovorite o izbiri frufruja, ki bo najbolj ustrezal vaši obliki obraza in opozorite na poteze, ki jih želite poudariti. Daljši frufru lahko na primer pritegne pozornost na ličnice ali nos in omehča vaš obraz. 

5.

Če vas nasploh zelo pritegne videz Francozinj in vas mika odločitev za frufru, vseeno pa niste čisto prepričani, vam priporočamo, da se odločite za daljši frufru, ki je daljši na obeh straneh čela. Takšen frufru bo lažji za vzdrževanje, vaš videz pa bo zagotovo čudovito nežen. Frufru boste tudi lažje zataknili za ušesa.

 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanne 💋 (@jeannedamas)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petite muse (@petitemuse_)

6.

Če vaši naravni lasje ne izgledajo tako, kot bi si želeli, so izjemno gosti in slamnati, lahko oblikovanje in nega vašega frufruja posledično traja kar nekaj časa. Predlagamo vam, da vedno razmislite, ali imate zjutraj čas in potrpežljivost za oblikovanje. To je še bolj pomembno, ko gre za dolge lase, ki zahtevajo več časa za oblikovanje, kot kratki ali srednje dolgi lasje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petite muse (@petitemuse_)

7.

Poskrbite, da boste imeli čas, da greste k frizerju na "popravila" pogosteje kot običajno. Ne pozabite, da so kuhinjske škarje v teh primerih prepovedane. 

8.

Skodrani lasje lahko izgledajo odlično s frufrujem, vendar poskrbite, da boste imeli za svoje lase prave izdelke za oblikovanje, da se prepričate, da si to želite.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aysha Sow (@aysha.sow)

9.

Pred striženjem frufruja poiščite malo navdiha pri znanih damah. Oglejte si, kako znane osebnosti, ki imajo podobno obliko glave ali strukturo las, kot vi, nosijo frufru. To je kliše, a frizerji imajo tudi radi majhen vodnik in lahko vam pomagajo pri odločitvi, ali je ta model frufruja pravi za vas ali pa bi bilo bolje, da ga prilagodite. Članek iz revije ali slika na Instagramu bo frizerju pomagala v celoti razumeti učinek, ki ga poskušate doseči.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petite muse (@petitemuse_)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christian Wood (@cwoodhair)

Zdaj, ko veste vse, kar boste morda potrebovali pred striženjem, smo spodaj zbrali nekaj naših najljubših videzov, ki vas bodo navdihnili, da se odločite za elegantno pričesko sezone. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petite muse (@petitemuse_)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caitlin Miyako Taylor (@caitlinmiyako)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabrielle Caunesil Pozzoli (@gabriellecaunesil)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jess Clements (@jessicaclements)

Fotografije: Instagram/@carolinedemaigret

Preberite še: 10 najlepših pričesk po vzoru Francozinj, s katerimi ne morete zgrešiti

Preberite tudi: V novo leto bomo bomo stopili s temi tremi največji trendi škornjev

Najbolj brano