V novo leto bomo bomo stopili s temi tremi največji trendi škornjev

Ti trije modeli škornjev so najbolj zaželeni, tako za zimo kot za vse letne čase.

V novo leto bomo bomo stopili s temi tremi največji trendi škornjev - Foto: Instagram

Ker na modnih pistah vidimo vse več modnih kosov, ki presegajo letne čase, je tako tudi z našo garderobo. Vreme se spreminja, spreminjajo se modna pravila in tako ni več nenavadno nositi škornje poleti s kratkimi hlačami, pozimi pa ravne mokasine s plaščem.

Zato je danes pomembneje kot kdaj koli prej, da investiramo v tisti en brezčasen kos, ki ga bomo nosili vse leto, ne glede na temperaturo ali vreme. Zato smo se odločili izpostaviti 3 glavne trende škornjev, ki bodo aktualni tudi v letu 2022.

Ne spreglejte: 

Čeprav so zasnovani za vsak letni čas, bodo tudi pozimi vaši najljubši, saj nudijo odlično zaščito pred mrazom, hkrati pa poskrbijo, da ste videti elegantno in prestižno.

1. Kavbojski škornji

Letos se vrača maksimalistična estetika – črte, lak, metalik in okraski za vrhunske kavbojske škornje, zato zdaj besedno zvezo "poleti je dovoljeno vse"« spremenimo v "pozimi je prav tako vse dovoljeno". Po drugi strani pa velike blagovne znamke, kot je Celine, prinašajo kavbojske škornje, ki so minimalistični in klasični. Kateri koli model boste izbrali, ne morete zgrešili.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere)

2. Visoki, gumijasti škornji

Debeli škornji ne gredo nikamor. Celine, Ganni in Valentino so na modnih stezah predstavili te čudovite škornje z ravnim podplatom in od takrat jih modne zapriseženke še niso sezule. Nosite jih s krili, kratkimi hlačami in zimskimi oblekami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

3. Škornji s koničastim sprednjim delom

Vsi smo bili priča obsedenosti "račjega" trenda s kvadratnimi škornji. Letos jih z modnega prestola sestavljajo dobri, stari škornji s koničastim vrhom, ki podaljšajo nogo in izgledajo neverjetno elegantno. Balenciaga je dala zgled, ostali pa so se odločili slediti!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Fotografije: Instagram/@tamara

Preberite še: To je model hlač, s katerimi bodo vaše noge videti veliko daljše

Preberite tudi: Jennifer Lopez nosila čevlje, ki smo jih pred desetimi leti nosili vsi. Se jih še spomnite?

Najbolj brano