Najbolj priljubljena pričeska iz našega otroštva je osvojila Instagram: Trend devetdesetih let se vrača in osvaja pomlad 2022

To pomlad nosimo pričeske s kitkami v vseh različicah.

Najbolj priljubljena pričeska iz našega otroštva je osvojila Instagram: Trend devetdesetih let se vrača in osvaja pomlad 2022 - Foto: Profimedia

Svetovni frizerji in stilisti so predstavili serijo genialnih spomladanskih pričesk, v katerih bomo uživali, in po njih sodeč bodo trendovske pričeske bodisi ultra elegantne bodisi ultra casual.

Tudi priljubljena prečka po sredini ni iz mode! Med ležernimi pričeskami so izstopale kite, kakšne stile pa bomo nosile v dneh, ki so pred nami, pa izveste spodaj ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

Elegantne in čvrste kitke pustimo ob strani, saj so to pomlad v ospredju preproste in ležerne kite, ki so pripravljene v nekaj trenutkih. Zato smo še posebej veseli, glede na to, da nimamo vedno časa, da bi spletli popolne kite, pa tudi ta pričeska ne zahteva veliko znanja o pletenju. Kite so na voljo v različnih stilih, vendar je vsem skupna ena stvar - bolj neurejeno, bolje je!

Ker se trend prečke po sredini nadaljuje, sta pomladni hit najbolj preprosti dve kitki, tako imenovani 'pigtails' kitki. Odlično izgledajo tudi s frufrujem in niso namenjene le dolgim ​​lasem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

Namreč, te "Heidi" kitke izgledajo zelo prikupno tudi na kratkih laseh. Tudi, če nimate časa splesti niti dveh kit, si lase uredite v eno veliko kito in v kombinaciji s sončnimi očali in velikimi uhani imate odličen videz! Francoske kite niso prepovedane, je pa pomembno, da so čim bolj sproščene.

V zadnjem času je mogoče opaziti modne trende iz devetdesetih in zgodnjih 2000-ih, zato so pričeske, ki so zaznamovale ta obdobja, neizogibne.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

To pomlad bosta velik hit dve majhni kitki, ki uokvirjata obraz, in ju je zelo enostavno narediti. Dovolj je, da si lase razdelite na sredino in ločite manjši del las tik ob obrazu na vsaki strani in spletete kitki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Ta pričeska izgleda odlično na ravnih laseh, vendar je hit tudi na valovitih, saj poskrbi za več neurejenosti in ležernosti. Vsekakor je to pričeska, ki je idealna za tiste dneve, ko se ne želite preveč truditi, pa vseeno želite biti videti urejeno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Nadin (@christinanadin)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Top 5 kombinacij iz Zare, s katerimi boste videti profesionalne, ženstvene in modne

Priporočamo tudi: Je grenivka resnično ultimativno sadje za kurjenje kalorij? Da, ampak samo, če jo jeste tako

Najbolj brano