Top 5 kombinacij iz Zare, s katerimi boste videti profesionalne, ženstvene in modne

Za vse modne navdušenke, ki ste tudi v pisarni rade oblečene v najnovejše modne trende, modni videz pa bi želele hkrati kombinirati tudi s profesionalnim, smo za vas pripravili izbor petih kosov iz priljubljene trgovine z oblačili Zara, ki pester nabor najnovejših trendov z modnih pist nudi po dostopnih cenah. 

Top 5 kombinacij iz Zare, s katerimi boste videti profesionalne, ženstvene in modne

1. Drzna zelena

Za modne navdušenke, ki vas nevtralne barve ne prepričajo, je Zara v svojo kolekcijo dodala komplet teliranega suknjiča in ravno padajočih hlač z visokim pasom, v krasni zeleni barvi. Kosa lahko kupite tudi posamezno, priporočamo pa kombinacijo z belo ali črno majico in minimalističnim, elegantnim nakitom. 

Zara, suknjič 39,35 evrov, hlače 29,95 evrov

2. V cvetju

Kaj je lepšega kot da na lep, sončni dan oblečete barvni kos oblačila prijetnega svilenega materiala, ki pa ima za piko na i še čudovit potisk cvetlic. Izstopajočo srajco lahko za bolj profesionalen videz uravnovesite s klasičnim krojem ravnih hlač z visokim pasom v bež barvi, kombinaciji pa dodajte enobarven blazer v enaki barvi, kot so hlače.

Zara, srajca, 29,95 evrov

Zara, hlače z visokim pasom, 25,95 evrov

3. Klasična črna 

Z večno elegantno črno barvo nikoli ne morete zgrešiti. Klasičen videz črnih hlač in črnega brezrokavnika lahko popestrite s srajco z volančki in biseri, za obutev pa lahko izberete gležnarje ali škornje s špičastim sprednjim delom, prav tako v črni barvi.

Zara, komplet, 79,90 evrov

Zara, bluza, 25,95 evrov

4. Elegantno, ženstveno, barvno

Ta čudovita kombinacija satenaste srajce s potiskom in dolgega krila z razpokom je primerna kombinacija tako za na delo, kot tudi za pijačo po službi. Za profesionalen videz kombinaciji dodajte še blazer v kremasti ali beli barvi.

Zara, srajca 19,95 evrov, krilo 25,95 evrov

Zara, suknjič, 49,95 evrov

5. Nebeško modra

Čudovit komplet hlač in suknjiča v modri barvi je super izbira za vse, ki obožujete klasične kroje, a jim želite dodati modernejši zasuk z izbiro modne, pomladne barve. Komplet lahko kombinirate s srajco, ki jo zatlačite v hlače. 

Zara, hlače 39,95 evrov, suknjič 59,95 evrov

Zara, bluza, 25,95 evrov

Pripravila: Kristina Robežnik

Fotografija: Instagram/@tamara

Preberite še: Kate Middleton čudovita v pomladnem suknjiču iz Zare (še vedno je na voljo!)

Priporočamu tudi: Iščete vsakodnevni modni navdih? Tukaj so najepši stajlingi z modnih ulic londonskega modnega tedna                                                                  

                                                                              

Najbolj brano