Mlečno blond barva je odtenek las, ki bo zaznamoval začetek poletja

Osredotočite se na nov odtenek blond barve za to poletje - "mlečno blond": svetlejši od kalifornijsko blond, a mehkejši od platinasto blond barve.

Mlečno blond barva je odtenek las, ki bo zaznamoval začetek poletja - Foto: Profimedia

Temperature se začenjajo dvigovati, s tem pa tudi naša želja po spremembi barve las! Poletje se počasi bliža, zato se veselimo svetlejših odtenkov in vse kaže, da bo "mlečno blond" odtenek barva, ki jo bomo ponosno nosili v laseh v novi sezoni.

Kdo je začel nov trend? Kim Kardashian, seveda. Za prireditev MET Gala se je odločila za ta odtenek bele in svilnate blond barve. Zelo osvežujoče.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Po besedah Dylana Brittaina, umetniškega direktorja podjetja Rainbow Room International, ki je spregovoril za britansko revijo "Glamour", je ta odtenek blond barve "navdihnjen s platinasto blond in ima to prednost, da ni niti topel niti hladen". To pomeni, da bo ustrezal vsem in bo zagotovo izjemno privlačen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

Da bi ga dosegli, morate biti potrpežljivi, saj koloristi priporočajo, da spremembo opravite postopoma. Kot pojasnjuje Dylan Brittain, je za ustvarjanje mlečne blond barve potrebnih več metod "osvetlitve". In v tem je skrivnost te barve. Z različnimi poudarki, od svetle do snežne blond, bo rezultat edinstven in svilnat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

Če želite izbrati ta odtenek blond barve, morate vedeti tudi to, da jo je treba doma stalno vzdrževati s srebrnimi maskami in šamponi, da bi ohranili najboljši videz. Prav tako pa redno obiskujte strokovnjake, da jo ohranite svežo. Sprememba, o kateri je treba razmisliti, preden sprejmete odločitev. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Nova barva las Victorie Beckham je popoln trend za letošnje poletje za ženske vseh starosti

Priporočamo tudi: Kate Middleton ta teden sijala v modrem in z novo najljubšo torbico

Najbolj brano