Martha Stewart pri 81 letih na selfiju pokazala sijoč obraz: To so njeni nasveti za zdrav in sijoč videz

Ameriška gurujka življenjskega sloga razkrije skrivnost brezhibnega videza: nega obraza, dermatološka nega, vadba...

Martha Stewart pri 81 letih na selfiju pokazala sijoč obraz: To so njeni nasveti za zdrav in sijoč videz - Foto: Profimedia

Martha Stewart, ameriška televizijska voditeljica, znana po svojih kuharskih in vrtnarskih oddajah, pri 80 letih razkriva, da živi svoj najboljši trenutek in da se v svoji koži počuti odlično. Voditeljica in gurujka vrhunskega življenjskega sloga je na Instagramu delila vrsto selfijev, ki jih je posnela med umivanjem las v salonu Frederic Fekkai in na katerih lahko vidimo sijočo kožo brez gub.

Ne spreglejte:

"V salonu @FredericFekkai je bila svetloba popolna za selfie!!!," je zapisala Stewartova. "Absolutno brez ponovnega slikanja!!! Koža v formi po večinoma suhem januarju in @bedfordpilates vsak drugi dan." Njena koža je v toplem soju luči salona videti gladka in sijoča. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martha Stewart (@marthastewart48)

Ni se zadovoljila z objavo enega samega, brezhibnega selfija (in zakaj bi se?), ampak je nadaljevala: "To so ostali trije selfiji, ki sem jih posnela. Moj izraz je bil boljši na prvi fotografiji, vendar je moja koža na vseh brezhibna. Martha svojo še vedno mladostno polt pripisuje negi "odličnih dermatologov" in 40 let trajajočim kremam za obraz Mario Badescu ter zdravemu načinu prehranjevanja in gibanja. Rezultati govorijo sami zase.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Kaj pomeni, če imate v rojstnem datumu številko 2?

Priporočamo tudi:Zimska juha, s katero boste preprosto shujšali: Vključite to beljakovinsko živilo in stavite na spremembe na področju zdravja in videza

Najbolj brano