Julia Roberts obuja in potrjuje barvni trend leta 2023: Veličasten videz igralke, ki vas bo navdušil

Na rdeči preprogi podelitve nagrad Critics Choice Awards 2023 se je Julia Roberts pojavila z razpuščenimi, začinjenimi bakreno-rdečimi lasmi. Barva je podobna bogati kostanjevo rjavi barvi, ki jo je uporabljala že prej, vendar je bila za nekaj korakov bolj močna, da je njenemu videzu dodala čudovito toplino in živahnost. To je odličen način za potrditev trenda in zapeljevanje.

Julia Roberts obuja in potrjuje barvni trend leta 2023: Veličasten videz igralke, ki vas bo navdušil - Foto: Profimedia

Je Julia Roberts naravna rdečelaska? Odgovor je ne (in to ni več skrivnost). Ko je leta 1989 nastopila v oddaji Late Night with David Letterman, je razkrila, da ima tudi sama temno blond lase. Z rdečimi lasmi pa je igralka debitirala v filmu Pretty woman. Barva, ki je daleč od pristne in se kljub zelo dolgim lasem drži njene kože. Povedati je treba, da ji ta čudovita barva popolnoma ustreza! To dokazuje tudi njen zadnji nastop 15. januarja na podelitvi nagrad Critics Choice Awards v hotelu Fairmont Century Plaza v Los Angelesu.

Ne spreglejte:

Ob tej priložnosti se je igralka po rdeči preprogi sprehodila z dolgimi lasmi, oblikovanimi v rahlo valovitem slogu in ognjeno rdeči barvi, ki so se odlično ujemali z njeno obleko s podpisom Schiaparelli.

Črna kreacija, okrašena z bleščicami in bleščečimi kamenčki, ki s svojimi bakrenimi odsevi ustvarja čudovito igro svetlobe. Preprosto veličastno. 

Trije dobri razlogi, da si kot Julia Roberts omislite rdečo barvo las 

Ker je na kratkem seznamu barvnih trendov za leto 2023... Rdeča barva las (in njeni številni odtenki, začenši z bakrenimi lasmi), ki je že nekaj sezon v ospredju, se letos ponovno uveljavlja. Na kratkih, dolgih, ravnih, valovitih laseh, pazite le, da bodo vaši prameni bakreno rdeči.

Ker ustreza vsem ... Pozabite na predsodke! Rdeči lasje so primerni za vse odtenke kože in barve las. Za to je zaslužen 1001 odtenek in čudežni prsti naših najljubših koloristov. Za tiste, ki še vedno oklevate, zakaj se ne bi odločili za bakren balayage? To je dober način, da se odločite in se počasi navadite na spremembo las. 

Je ta sezona nekoliko depresivna? Ne, če namerno dodate malo barve. In če to nujno vključuje garderobo, lahko svoj videz izboljšamo z novo barvo. In ni dvoma, da je s tako pikantno rdečo barvo, kot jo ima Julia Roberts, to prava uspešnica! 

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Nicole Kidman pokazala najbolj udoben videz srajce in vrečastih kavbojk, ležerne uniforme vsake ženske

Priporočamo tudi:Japonska dieta z bananami je najbolj priljubljena dieta na svetu: V 7 dneh obljublja izgubo tudi do 5 kilogramov

Najbolj brano