Jennifer Garner z novo pričesko potrjuje trend, za katero smo verjeli, da je že zdavnaj zamrl: Igralka se je odločila za preobrazbo, ki nas spominja na leto 2000

Ob premieri 3. sezone "Party Down" se je Jennifer Garner v Los Angelesu pojavila s frizuro, za katero se zdi, da se vrača: frufru na stran.

Jennifer Garner z novo pričesko potrjuje trend, za katero smo verjeli, da je že zdavnaj zamrl: Igralka se je odločila za preobrazbo, ki nas spominja na leto 2000 - Foto: Profimedia

Pogled na Jennifer Garner je vedno podoben vonju najljubšega spreja za telo iz leta 2006; njen širok nasmeh zaradi njene ikonične filmografije iz tega obdobja nas preprosto prikliče nazaj v devetdeseta. In zdaj je ta učinek podvojen s pričesko, s katero je pravkar krasila rdečo preprogo.

Jennifer Garner je vedno videti glamurozno. Njena moda nikoli ne preneha navduševati, od elegantnega uličnega sloga do osupljivih videzov na rdeči preprogi. V preteklosti je delila svoje najljubše tekaške copate, nepogrešljive gamaše za vadbo, priljubljeno udobno jopico s kapuco in celo svojo potovalno torbo. A ne glede na to, kaj nosi in kako je videti njena pričeska, je vedno videti urejena. Pred kratkim nas je 50-letnica navdušila z osupljivo pričesko, ki nas je vrnila v leto 2000, in sicer frufrujem na stran.

Ne spreglejte:

Jennifer Garner tudi sedaj ni izgubila svojega sijaja. Novembra lani se je 50-letna igralka na svojem Instagram profilu pojavila z izjemno modno novo pričesko: dolgim bobom z zavesastim frufrujem. Nekaj mesecev pozneje je zvezdnica na rdeči preprogi premiere filma "Party Down" ponovno poskrbela za razburjenje s pričesko, ki je naravnost iz leta 2000: frufru na stran. Odlično nameščen frufru Jennifer Garner subtilno poudari njene obrvi, rahlo valovita pričeska pa poudari njeno medeno rjavo barvo las.

Odločila se je za svetel videz ličil, ki se je ujemal z ozadjem premiere na rdeči preprogi, s svetlo rožnatimi ustnicami in rožnatim rdečilom.

Komu je namenjen frufru na stran?

Zdi se, da je stranski frufru, ki je pravi trend iz leta 2000, vrača na čela modnih deklet. Njena glavna prednost? Primeren je za vse dolžine las, od najkrajših do najdaljših, in za vse vrste bobov. Medtem ko stranski frufru ni priporočljiv za kotne obraze, je popoln za okrogle obraze, saj poudarijo kote obraza. Še ena prednost? Ta frufru lahko nosite nekoliko krajšega ali po želji daljšega in ga poljubno spreminjate, tako da se odločite za zelo gladko ali bolj valovito obliko.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Ikonični Guccijev pas se vrača! 4 sveži načini, kako ga nositi to sezono po vzoru modne revije za jesen 2023

Priporočamo tudi:To je edini pravi način, s katerim bi morali začeti svoj dan: Najboljša živila, ki bodo že navsezgodaj zjutraj prebudila vaš metabolizem in spodbudila presnovo

Najbolj brano