Ikonični Guccijev pas se vrača! 4 sveži načini, kako ga nositi to sezono po vzoru modne revije za jesen 2023

Januarja je Gucci predstavil svojo moško kolekcijo za jesen 2023, prvo po odhodu nekdanjega kreativnega direktorja Alessandra Micheleja iz znamke. Na minulem milanskem tednu mode je hiša pokazala svojo žensko kolekcijo, modni kritiki pa so jo opisali kot revijo, ki je "gledala nazaj in naprej".

Ikonični Guccijev pas se vrača! 4 sveži načini, kako ga nositi to sezono po vzoru modne revije za jesen 2023 - Foto: Profimedia

Eden od primerov tega je bil najbolj opazen na oddelku za dodatke. Poleg njihovih značilnih torbic in mokasinov verjetno poznate tudi Guccijev tretji najbolj prepoznaven izdelek, pas Marmont. Zaponka je oblikovana v obliki dveh črk G. Pas z logotipom hiše je doživel že več različic, trenutno je na voljo tudi pas Blondie, pri katerem je uporaba črke "G" bolj okrogla.

Med 54 videzi nove kolekcije, ki je pred kratkim debitirala v Milanu, jih je bilo pet oblikovanih s pasovi s prepletenimi črkami G. To je še en nov pogled na kultni logotip, ki se sklicuje na preteklost, hkrati pa se ozira v prihodnost. Ne glede na to, kakšno je vaše stališče do tega modnega dodatka, Guccijeva nova kolekcija postavlja vprašanje, ali je čas, da pas pride iz upokojitve? Tukaj so štiri sveže ideje, kako kombinirati pas z logotipom Gucci za novo obdobje.

Gucci, cena: 350 evrov

Gucci, cena: 450 evrov

Gucci, cena: 420 evrov

Gucci, cena: 420 evrov

Stil zunaj službe

Tukaj so razlogi za vrnitev pasu z logotipom v vašo uniformo zunaj službe. Vrečaste kavbojke, preveliki suknjiči in črna sončna očala so brezhibna formula za doseganje videza.

Ležerno in minimalistično

Ni redko, da pas nosite z nizkimi hlačami in barvno usklajeno pletenino. Pas z logotipom in superge v slogu Dunk, poskrbijo za ležernost, eleganco in vnesejo pas v naš sodobni način oblačenja.

Klasika v garderobi

Verjetno ste že lastniki kosov, ki sestavljajo ta videz. Širok bež trenč, modre vrečaste kavbojke in moško navdihnjena srajca so še ena ponovljiva formula oblačila, ki jo lahko zdaj preizkusite s svojo različico pasu.

Strogo poslovno

Zgledujte se po tipično moškem poslovnem videzu in si iz njegove omare izposodite vse ključne videze, da poustvarite nonšalantno šik videz ohlapnega hlačnega kostima.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kaj jedo pri princu Williamu in princesi Kate doma

Priporočamo tudi: Monica Bellucci fatalna le v spodnjem perilu pod dolgim plaščem

Najbolj brano