Kultni parfum Chanel Coco Mademoiselle ima nov zaščitni obraz: Sanje vsake mlade zvezdnice je uresničila igralka iz serije Gossip Girl

Chanel doživlja igralko Whitney Peak kot utelešenje lika Coco Mademoiselle, mlade ženske, ki sledi svoji usodi in se ne izogiba svoji pristnosti.

Kultni parfum Chanel Coco Mademoiselle ima nov zaščitni obraz: Sanje vsake mlade zvezdnice je uresničila igralka iz serije Gossip Girl - Foto: promocijsko gradivo

Chanel je predstavil nov obraz parfuma Coco Mademoiselle - mlado kanadsko igralko Whitney Peak, znano po svojih vlogah v ponovnem zagonu serije "Gossip Girl" in filmu "Hocus Pocus 2". Odnos, ki ga je Whitney razvila s Chanelom, se še naprej razvija. Najprej je imela vlogo ambasadorke znamke za ameriški trg, nato pa je bila muza za kampanjo 22 Handbag.

Ne spreglejte:

Chanel pravi, da ima Whitney nalezljivo energijo, samozavest in duha ter da je popolno utelešenje današnjih mladih generacij, ki po radovednosti, zaupanju v življenje, želji po izkušnjah in brez predsodkov spominjajo na mlado Coco Chanel.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @chanelofficial

Mimogrede, parfum Coco Mademoiselle povezujemo z zanimivimi mladimi zvezdami, tako je bil njegov obraz že leta igralka Keira Knightley, Whitney Peak pa se kaže kot dostojna naslednica. Nova kampanja bo v celoti predstavljena marca 2023.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Iva Bagola pokazala popolno kombinacijo mejkapa in pričeske za vsak dan

Priporočamo tudi:Najboljše z NYFW: Flying Solo v mestu luči predstavil trende modnih dodatkov za letošnje leto

Najbolj brano