Gibanje sprejemanja naravnih sivih las je doseglo kraljeve dame

Danes se vedno več dam odloča za naravni videz svojih las, med drugim tudi supermodel Kristen McMenamy in Sarah Harris, ki samozavestno nosita svoje sive lase, s tem pa vsaka njuna objava na Instagramu dokazuje, da srebrni lasje niso le sprejemljivi, ampak resno zaželjeni. Je v času po karanteni gibanje sivih las postalo pravi mainstream?

Gibanje sprejemanja naravnih sivih las je doseglo kraljeve dame - Foto: Profimedia

Zaradi omejitev Covida so bile mnoge dame prisiljene opustiti svoje redne obiske frizerskih salonov, in mnoge od njih so se odločile, da bodo sprejele in vzljubile svojo naravno barvo las in s tem naravne procese staranja. Morda je res čas, da se znebimo okov, v katera verjamemo že desetletja in gojimo ideje, kako je nujno in pravično, da skrijemo svojo šarmantnost in modrost, ki se kaže v naših sivih laseh. Mi smo za nov, osvobojen pristop k lepoti, pa vi?

Ne spreglejte:

Spodaj si oglejte, kako sivi lasje čudovito pristojijo Sarah Harris, mi smo navdušeni. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Harris (@sarahharris)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Harris (@sarahharris)

Potem ko je Sarah Jessica Parker ponosno pokazala biserne konice las na  snemanju novih serij "And just like that" in so srebrni kodri Andie MacDowell postali najbolj občudovana pričeska na rdeči preprogi v Cannesu, se naravna, osvobojena ženska lepota zdaj infiltrira še v kraljeve kroge.

Španska kraljica je bila opažena na ulicah v prelepem dolgem, črnem plašču in bila videti nadvse elegantna z naravnimi srebrnimi prameni, ki so bili vidni v njenih bleščečih temnih laseh. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andie Macdowell (@andiemacdowell)

Letizia, nekdanja novinarka in voditeljica novic, ki se je leta 2004 poročila v špansko kraljevo družino, je v Španiji enako vplivna kot vojvodinja Cambridge. Njen sproščen pristop k osvobajanju ženske naravne lepote je še en dokaz, da bo porast sivih las del širše dobrodošle spremembe v smeri naravnega cikla staranja. Morda je čas, da vse ženske tega sveta sprejmemo, da smo lepe, točno takšne kot smo, in končno sprejmemo vse dele svojega telesa, tudi sive lase, ki nam dajejo modrost, posebni šarm in še bolj posebno eleganco.  Mi si upamo trditi, da gre za največji modni, lepotni naslov tega leta - osvobajanje ženske lepote in vse dame so videti čudovito.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Tako bomo to zimo nosili usnjeno jakno (+ kje kupiti)

Preberite tudi: Kate Middleton presenetila z izbiro bluze, videti je odlično
 

Najbolj brano