Če se želite pred novim letom ostriči, naj vam bo v navdih čudovita pričeska Penélope Cruz

Čuten dolg bob, s pravo mera diskretnosti odigra pravo predstavo 80-ih. Nam je všeč, pa vam?

Če se želite pred novim letom ostriči, naj vam bo v navdih čudovita pričeska Penélope Cruz - Foto: Profimedia

Penélope Cruz je stara 47 let, kdo bi rekel, kajne? Ta čutna dama izžareva klasičen in hkrati močen šarm, ki jo navdaja z eleganco in prav posebno energijo. In z največjo mero trdnosti lahko rečemo, da se ta dama ne stara, ali pa je resnično lastnica čarobne palčke, ki ji omogoča, da vsako leto izgleda bolj čudovito. Težko ji verjamemo, da je pravzaprav nedaleč od mejnika 50 let, saj je ta španska igralka, žena očarljivega kolega Javierja Bardema, s katerim imata dva otroka, nedavno krasila naslovnico revije Variety, na kateri pa je videti še bolj čutna kot kdaj koli prej. Naslovnica je nastala v skladu s snemanjem španskega dramskega filma Madres paralelas iz leta 2021, ki ga je napisal in režiral Pedro Almodóvar, dolgoletni prijatelj igralke. V filmu igra Penélope Cruz, kjer kot glavna junakinja pokaže svoj čutno dolg in valovit bob, z nejasnimi igrami volumna 80-ih in svetlo rjavimi prameni. Prava paša za oči. 

Ne spreglejte: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial)

Spodaj si oglejte ta čudovit, valovit dolg bob in strokovni nasvet za profesionalno oblikovanje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial)

Za tiste, ki imate tako kot Penélope Cruz srečo, da lahko računate na svoje goste lase, je za vas najprimernejši valovit in divji stajling. In če se ponašate z zdravimi, gostimi lasmi, zagotovo veste, kako pomembna je skrb za lase in še bolj izbira pravnih, kvalitetnih produktov, ki skrbijo za pravo nego vaših gostih las. Na ta način svojim lasem zagotovite, da se bo njihov gosti in divji učinek resnično dolgo ohranja.

Torej, ukrepi previdnosti na ravni lepotne rutine so nujni. Kot poudarjajo strokovnjaki je za pridobitev valovitega stajlinga z naravnim učinkom najbolje začeti s primerno izbiro šampona in balzama, ki je pravi za vaš tip las. Na še vedno vlažne lase nanesite izdelek za povečanje volumna in ne pozabite na zaščitno sredtsvo, ki bo vaše lase obvarovalo pred toplotno obdelavo (pazite, da ne presežete količin). Na vrsti je faza sušenja in ko so vaši lasje dovolj suhi jih razdelite na več delov in s pomočjo ovalnega likalnika oz kodralnika ovijte lase in ustvarite mehke valove. In že smo pri zadnjem koraku, z rokami nežno prestrezite te novo nastale kodre, nato jih lahko poškropite s sprejem na osnovi morske soli, da dokončate videz in dosežete največjo definicijo in gibanje vaših kodrov, kot da ste ravno prišli iz morja in svoje lasje pustili, da se naravno posušijo. Kdo si ne bi želel takšnega učinka na svojih laseh tudi pozimi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Variety (@variety)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pleteni pulover Victorie Beckham je vse, kar si želimo nositi to zimo

Preberite tudi: Pozabite na kavbojke, te dolge hlače so tudi to zimo najbolj modne

Najbolj brano