9 najboljših zvezdniških manikir v letu 2022: Umetniška izbira naših najljubših zvezdnic, od Hailey Bieber do Jennifer Lopez

Roke in nohti so zdaj bolj kot kdaj koli prej v središču pozornosti. Za to so zaslužne tudi zvezdnice, ki so vse leto nosile nohte, okrašene z izvirnimi in zapletenimi vzorci, ki spominjajo na majhna umetniška dela ready-to-wear.

9 najboljših zvezdniških manikir v letu 2022: Umetniška izbira naših najljubših zvezdnic, od Hailey Bieber do Jennifer Lopez - Foto: Profimedia

Nail-art je bila ena najpomembnejših in najbolj priljubljenih besed v letu 2022. V lepotnem svetu: nohti še nikoli niso bili tako pomembni kot v letu, ki se izteka. V teh 365 dneh se je zgodilo vse: ponovno smo ocenili francosko manikiro, ki je še pred kratkim veljala za neelegantno, zdaj pa je zaradi priljubljenosti sloga Y2K super kul; dolgi nohti, ali bolje zelo dolgi nohti, so se spremenili v tomentone, med najbolj kopiranimi in priljubljenimi pa so celo 3D modeli, izdelani z gelom. Skratka, sprostitev domišljije in zabava sta postala nujna, ne le pri ličenju in frizuri, temveč predvsem pri rokah. 

Ne spreglejte:

Del zaslug je vsekakor treba priznati zvezdnikom. Najprej so se z izjemno dolgimi, živo obarvanimi nohti, posejanimi z dragulji in kristali, začele ponašati rap zvezdnice, kot sta Cardi B in Meghan Thee Stallion. Javnost, ki ni bila vajena takšne ekscentričnosti, jo je sprva sprejela z začudenjem. Nato so se klubu pridružile še druge zvezdnice: Hailey Bieber s svojimi glaziranimi nohti, ki so nas obnoreli, pa tudi Jennifer Lopez, zelo zvesta umetniku rok Tomu Bachiku, Lizzo, Doja Cat, ki si jih je celo sama poskusila narediti, oborožena z gelom in rezalnikom, in številne druge.

Nail-art 2022, katere so najbolj izvirne, domiselne, pretirane in viralne? Spodaj boste našli našo osebno hitparado najboljših manikir 2022, čeprav je bilo navdiha s strani zvezdnic veliko in izbira najbolj zanimivih ni bila lahka.

Najbolj viralni nude lak za nohte leta 2022

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Hailey Bieber je zmagala z naskokom: o njenih nohtih v obliki glaziranega krofa, ki jih je ustvarila manikerka zvezd Zola Ganzorigt, se je največ govorilo, kopiralo, želelo in poustvarjalo na družbenih omrežjih, zlasti na TikToku, kjer se hashtag #HaileyBieberNails ponaša z več kot 359 milijoni ogledov. Ne le v srebrni barvi, njen nail art je zvezdnica posnemala v različnih odtenkih, ki so vsi postali slogani.

Najbolj pretirana manikira 2022

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @saweetie

Dolgi, okrašeni s kristali in mavričnimi motivi: nohti raperja Sawetiie so vsekakor vrhunski. V tem letu je pevka oboževalce navdušila z zapletenimi, barvitimi in zelo fotogeničnimi vzorci, ki so... izrazito neprijetni.

Najboljša romantična manikira

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 Nails (@tombachik)

Hailee Steinfeld je zmagala zaradi svojih prelivajočih se nohtov, okrašenih z vzorci, ki spominjajo na luske repa morske deklice. Ustvaril jih je umetnik Tom Bachik, ki jih je poimenoval "šik morske deklice", odlično pa se ujemajo z igralkinim pastelnim ličenjem.

Najbolj kul manikira

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by eri ishizu (@erierinailz)

Lizzo nikoli ne preneha navduševati občinstva, od glasbe do mode. Poskrbljeno je za vsako podrobnost njenega nastopa in tudi njeni nohti niso izjema. Za nedavno predstavo v Madison Square Gardenu je izbral nohte ururu, korejsko ime za auroro, ki spominjajo na odseve skandinavskega neba.

Najbolj neusklajena manikira

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doja Cat (@dojacat)

Doja Cat nas je pred kratkim navadila na nepozaben, kameleonski in predvsem vedno pogumen videz. Umetnica se ne boji eksperimentirati niti pri manikiri in je pred kratkim sama naredila nekaj 3D nohtov z barvnim gelom. Verjetno ni bilo lahko: v podpisu ob objavi na Instagramu pojasnjuje, da je za to potrebovala dobrih šest ur. Izjemno veliko časa za zelo izviren rezultat.

Nohti z najbolj bleščečim lakom

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 Nails (@tombachik)

Po bleščeči pedikuri se je Jennifer Lopez posvetila rokam in si uredila nohte, ki so bili videti, kot bi jih navdihnila uspešnica Jenny From The Block, izjemno dolgi in posejani z bleščečimi kristali.

Najbolj izvirna manikira 2022

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙉𝘼𝙄𝙇𝙎 𝘽𝙔 𝙈𝙀𝙄 (@nailsbymei)

Mei Kawajiri je ena izmed najbolj domiselnih in ekscentričnih umetnic nohtov: zaradi svojih kreacij pogosto sodeluje z modnimi revijami in najbolj kul blagovnimi znamkami ter igralkami in pop zvezdnicami, ki si želijo drugačne manikire kot običajno. Zato ni presenetljivo, da je za model in igralko Hunter Schafer ustvarila vzorce, ki so izrazito neobičajni in jih je navdihnil proces mitoze (delitev celic je vidna na nohtih).

Najbolj neverjetna umetnost nohtov

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Rekord pripada Cardi B, ki se poleg zapletenih vzorcev, pogosto okrašenih s kristali in 3D-aplikacijami, ponaša tudi z najdaljšimi in zato najbolj neprijetnimi nohti v Hollywoodu in okolici.

Najlažja manikura, ki jo lahko ustvarite doma

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chaun Legend 🇰🇭 (@chaunlegend)

Francoska manikira z rožnato podlago in kromiranimi konicami je v primerjavi s prejšnjimi primeri umetnosti nohtov razmeroma nezahtevna. Nohti so dolgi (vendar ne tako, da bi onemogočali vsakodnevne dejavnosti, kot sta uporaba telefona in česanje las), edini ekscentrični pridih pa so srebrne konice, ki jih lahko z ustreznim lakom zlahka obnovite doma. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še:4 najboljši načini za uravnoteženo prehranjevanje med prazniki: Nutricionisti svetujejo, kako se izogniti prekomerni teži

Priporočamo tudi:Zbogom, kavbojke: To so nove najljubše hlače modnih deklet za zimo 2023

Najbolj brano