Zbogom, kavbojke: To so nove najljubše hlače modnih deklet za zimo 2023

28. 12. 2022
Zbogom, kavbojke: To so nove najljubše hlače modnih deklet za zimo 2023 (foto: Profimedia)
Profimedia

Camille Charriere je ena od zadnjih modnih deklet, ki je oblekla žametne hlače. Barva, ki prevladuje? Jesenski odtenki.

Kavbojke so v tem neskončnem obdobju med letnimi časi bistven osnovni kos. Vendar so hlače iz žameta eden od tistih trendov letošnje jeseni in zime 2022/2023, ki so pripravljene izpodriniti džins kot osnovni del garderobe. Čokoladno rjava je zelo privlačna za celostno podobo, kot jo je pred nekaj dnevi na Instagramu nosila Camille Charrière. Na sliki, ki jo je modna oblikovalka delila na svojem profilu na družabnih omrežjih, je izbrala široko usnjeno jakno znamke Prada in hlače iz žameta znamke issuetwelve. Vintage videz je kombinirala z ujemajočimi se supergami Adidas in torbico Dior.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @camillecharriere

Ta trend je na modni brvi zlahka opazen. Louis Vuitton je bila ena od blagovnih znamk, ki je izbrala rjave hlače, kombinirane z moško srajco, kravato in široko usnjeno jakno v črni barvi. Coachov bolj mladosten pristop generaciji Z priporoča nošenje krajših hlač, ki jih kombinira z izpostavljenim modrčkom in aviator jakno. Enako estetiko najdete pri Dsquared2, s širšimi hlačami v bež barvi in oblačili v slogu sedemdesetih let na vrhu.

Louis Vuitton jesen in zima 2022/23

Coach jesen in zima 2022/23

Dsquared2 jesen in zima 2022/23

Čeprav gre za formulo, ki jo je mogoče prilagoditi različnim oblikam hlač, letos prevladujejo prav hlače s široko silhueto. Oblikovalci se odločajo za ohlapne različice, ki se enako dobro prilagajajo klasičnemu pisarniškemu videzu kot tudi bolj boho-šik videzu. V uličnem slogu najdemo enak vzorec: široke žameten hlače v različnih odtenkih rjave barve, ki jih lahko kombinirate s temno majico in biserno ogrlico ali puloverjem v rdečih odtenkih, ki so v skladu z jesensko barvno paleto. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose)

FRAME, cena: 270 evrov

FRAME, cena: 270 evrov

Massimo Dutti, cena: 59, 95 evrov

Massimo Dutti, cena: 69, 95 evrov

Massimo Dutti, cena: 159, 95 evrov

H&M, cena: 29, 99 evrov

H&M, cena: 29, 99 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ko boste videli sproščeno eleganten stajling monaške princese Charlène, si boste spet želeli nositi oprijete kavbojke

Priporočamo tudi: Bella Hadid ni več rjavolaska! Oglejte si njeno največjo preobrazno zadnjih let