To je luksuzna nega, s katero vam pri barvanju las ni treba več sklepati kompromisov

Vse, ki barvamo lase, poznamo večno dilemo: koliko svobode si lahko pri tem privoščimo, ne da bi poškodovale lase? Zdaj lahko odkrijete nego, ki tako učinkovito poskrbi za barvane lase, da se vam to ne bo treba več spraševati.

Promocijsko sporočilo, 14. 2. 2022
To je luksuzna nega, s katero vam pri barvanju las ni treba več sklepati kompromisov - Foto: Kerastase

Največji izzivi barvanja

Z barvanjem se običajno poškodujejo lasna vlakna, kar posledično pomeni bledenje barve, lase brez življenja, ki so vidno suhi in brez sijaja ter grobi na otip, z oksidacijo pa barva las pridobiva rdečkaste in bakrene odtenke.

Če se ob barvanju spopadate z istimi izzivi oziroma težavami, vam bo pravo olajšanje dejstvo, da obstaja nega las, s katero vam ne bo treba več sklepati kompromisov. Popolna barva? Da. Poškodovani lasje? Ne.

Nova Kérastasejeva linija Chroma Absolu prinaša popolno personalizirano nego barvanih las, zaradi katere se nam ni treba več odločati med idealno barvo in zdravim videzom las, saj imamo lahko oboje.

Obnavljajoča nega z negovalnimi kislinami

Chroma Absolu dokazano poskrbi za 96 % močnejše lase, 77 % manj neukročenosti in naelektrenosti kot posledic barvanja, 74 % več sijaja, po 6 tednih pa je intenzivnost barve še vedno enaka oz. nedotaknjena. 

Skrivnost čudovite barve, ki kar traja in traja, ter obenem zdravih las so negovalne kisline, ki prodrejo v vlakna in lase okrepijo ter izdatno vlažijo, lasna kutikula je zglajena, zato vlakna pridobijo sijaj. 

Aminokisline prodrejo v vlakna in jih okrepijo.

Mlečna kislina je znana po sposobnosti, da zadrži minerale, ki zmanjšujejo sijaj las, kot je kalcij, tako pa pripomore k večjemu sijaju in mehkobi las.

Vinska kislina okrepi sposobnost negovalnih aktivnih sestavin, da se bolje absorbirajo v vlakna in poskrbijo za mehkobo in sijaj las.

Negovalna formula linije Chroma Absolu je obogatena še z izvlečkom rastline Centella asiatica, ki ji rečemo tudi gotu kola, kodavan, indijski pecelj ali azijski pecelj ter je že tisočletja znana po svojih obnavljajočih lastnostih.

Izdelki, ki brezkompromisno negujejo in ščitijo barvane lase

Z vsemi temi sestavinami so Chroma Absolu izdelki, ki celostno in personalizirano poskrbijo za vaše lase. Vi izberete odtenek barve, ki vam je pri srcu in s katerim se boste počutili 'najbolj vi', kopeli, nege, maske in serumi pa bodo poskrbeli, da barva zdravju las ne bo mogla do živega in bo na dolgi rok ostala tudi enako intenzivna kot po prvem barvanju.

V liniji vam je na voljo 7 izdelkov Chroma Absolu:

vlažilna zaščitna kopel z aminokislino in izvlečkom Centelle asiatice;

bogata negovalna zaščitna kopel z mlečno kislino in izvlečkom Centelle asiatice;

nega Cica Chroma proti poškodbam vlaken z aminokislino in izvlečkom Centelle asiatice;

intenzivna maska Chroma Filler proti poškodbam vlaken z aminokislino in izvlečkom Centelle asiatice; 

gladilna nega za visoki sijaj Chroma Gloss za občutljive in poškodovane lase z 1 % mlečne kisline in izvlečkom Centelle asiatice;

maska za nevtralizacijo neželenih rdečkastih podtonov za občutljive in poškodovane lase z vinsko kislino in izvlečkom Centelle asiatice;

antioksidantni serum Chroma Thermique z učinkom proti naelektrenosti in razmršenosti za zaščito pred toploto za občutljive in poškodovane lase z mlečno kislino in izvlečkom Centelle asiatice.

Svojo personalizirano nego lahko bolj podrobno spoznate TU.

Kerastase1

Najbolj brano