Prehranski dodatki za mladostno kožo (in manj celulita)

Vse si želimo gladke in elastične kože, kajne? Uredništvo revije ELLE je navdušeno nad dodatki, na katere prisegajo številne znane Slovenke.

Promocijsko sporočilo, 5. 8. 2020
Prehranski dodatki za mladostno kožo (in manj celulita) - Foto: Profimedia

Zakaj uživati prehranska dopolnila za kožo v obliki kapsul?

Z nanosom kreme ali serumov rešujemo posledice, ki se na naši koži kažejo navzven. Opazimo jih kot suho ali mastno kožo, gube ali problematično kožo. Gre za posledice, ki so mešanice staranja, vremenskih vplivov ali različnih drugih oblik oksidativnega stresa.

Zahvaljujoč naprednemu razvoju pa s prehranskimi dopolnili zdaj lahko vplivamo tudi na vir, ki te posledice povzroči. Učinkovita absorpcija aktivnih sestavin skozi prebavni trakt omogoča, da svoji koži zagotavljamo podporo preko notranjih plasti kože. Na takšen način našemu telesu dostavljamo koncentrirana hranila, ki z rednim uživanjem izboljšajo sestavo kože.

Na prehranska dopolnila prisegajo številne znane Slovenke

Model in blogerka Anela Šabanagić, igralka Laro Komar in plesalka Urško Centa se strinjajo, da je najboljša podlaga za lep videz zdrava in sijoča koža. Kako do nje? S prehranskimi dodatki iz Medexove lepotne linije.

Poleg treh ambasadork pa so prehranska dopolnila v kapsulah preizkusile tudi znane slovenske blogerke

Hidracija in elastičnost kože s ceramidi

Če ste nagnjeni k suhi koži, ki ji primanjkuje vlage in elastičnosti, bodo popolna izbira za vas Ceramidi iz Medexa. Ceramosides™ so koncentrirani pšenični bioaktivni lipidi, ki izboljšajo absorpcijo in metabolizem ceramidov.

Vplivnica Sonia je o njih povedala:

"Moja koža izgleda bolj sveža in sijoča, zaradi suhe kože po nogah sem si prej redno delala pilinge in se mazala s kremo tudi po dvakrat na dan, sedaj pa to ni več potrebno. Izboljšala se je tudi dehidrirana koža po obrazu."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonia - SGM ✌🏼 (@sgmxinfinity) on

Zmanjšanje gub s hialuronsko kislino

Tisti z zrelo in utrujeno kožo ste morda v iskanju izdelka, ki bo koži povrnil sijaj in zgladil gube. Priljubljena sestavina, ki jo boste našli tudi v Medexovih Hyaluron kapsulah je hialuronska kislina. S staranjem se njene verige namreč razgrajujejo in krajšajo, kar pomeni, da koža izgublja napetost in elastičnost, pojavijo pa se tudi gube. Patentirana hialuronska kislina ExceptionHYAL® Star ima širok nabor velikosti delcev, od 5 do 3.000 kDa, ki so tudi naravno prisotni v človeški koži in imajo širok spekter delovanja.

Priporoča jih lepotna blogerka Tika:

"Koža je po mesecu jemanja Medexovih kapsul veliko bolj odporna in samostojna, gube so manj vidne, tekstura pa je gladka in sijoča."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tixibeauty | Tika Hribar (@tixibeauty) on

Zmanjšanje celulita s kapsulami Anti-celulit

Če bi radi zmanjšali videz pomarančne kože po nogah in zadnjici, se odločite za izdelek, ki ga priporoča tudi znana blogerka Nika Veger. 

Nika je v svoji objavi med drugim zapisala:

"Anti-Celulit kapsule iz Medexa so tiste, ki so mi pomagale, da sem dosegla videz bolj gladke kože po stegnih in zadnjici, polepšala pa se je tudi koža okrog trebuha, ki je bila zaradi zdravstvenega posega videti zgrbančena. Tudi brez spreminjanja navad v prehrani in gibanju so bili prvi učinki s temi prehranskimi dodatki vidni že po 30. dneh dodajanja v vsakodnevno rutino."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beautyfull Blog (@nikaveger) on

Najbolj brano