Odkrile smo skrivni faktor, ki zaščiti lase ob vsakem kodranju ali ravnanju

Obožujemo vsakič malo drugačno pričesko, a ko si privoščimo čudovite kodre ali popolnoma zravnane lase, nas vedno vsaj malo skrbi, koliko škode smo jim naredile med oblikovanjem. Zato je bilo tole odkritje več kot dobrodošlo.

Promocijsko sporočilo, 1. 3. 2021
Odkrile smo skrivni faktor, ki zaščiti lase ob vsakem kodranju ali ravnanju - Foto: PROMO

Zdaj bomo vsekakor z lažjim srcem in brez slabe vesti nosile vsak drugi dan drugačno pričesko, vse od ravnih linij do valov in popolnoma norih kodrov.

Nega zunaj in znotraj

Preden vam razkrijemo skrivni faktor zdravja las, osvežimo še vedenje o tem, kaj jim lahko koristi poleg osnovne in dodatne nege s kozmetičnimi izdelki. Za hranljivo nego uporabljamo našemu tipu las namenjene maske in serume, a lase lahko nahranimo tudi od znotraj.

Lasje namreč obožujejo oranžno zelenjavo, kot je korenček, saj je ta bogata z vitaminom A, ki je nadvse pomemben za zdravje las. Za njihovo dobro stanje pa so zelo priporočljiva tudi jajca, in sicer zaradi vitamina B, ter zelena zelenjava. Brokoli, špinača in druga zelena zelenjava so namreč bogati z vitaminoma A in C, ki sta odgovorna za proizvodnjo sebuma.

Bistveni faktor, ki prepreči škodo

Tisti bistveni faktor, ki skrbi za zdravje in lepoto las, pa je vlaga. Zakaj je ta za lase tako pomembna? Zato, ker izguba vlage povzroči, da lasje postanejo suhi, utrujeni ter podvrženi lomljenju, cepljenju in naelektrenosti.

Površinski sloj las, ki je odgovoren za zaščito, postane z izgubo vlage bolj tanek in porozen. To se zgodi zaradi izpostavljanja zunanjim dejavnikom, kot so sonce in nečistoče, ter mehanskim dejavnikom, kot so umivanje, sušenje, česanje, barvanje, oblikovanje.

Zato je nadvse pomembno, da zadržite in uravnavate naravno vlago v laseh s pravilno izbranimi izdelki tako za nego kot za oblikovanje las.

Tehnologija MoistureProtect je na primer nadvse inovativna rešitev Philipsovih naprav za oblikovanje las, saj tudi med toplotnim oblikovanjem ščiti lase pred pregrevanjem in izsušitvijo.

Poseben senzor v napravah namreč nenehno preverja stanje las in ustrezno prilagaja temperaturo vročih površin. Tako ohranja naravno vlažnost las in skrbi za njihov sijaj.

Na tehnologiji MoistureProtect je osnovana celotna kolekcija izdelkov za oblikovanje las Philips, ki vključuje samodejni kodralnik StyleCare Prestige, ravnalnik MoistureProtect ter sušilnik DryCare Prestige. Vsak od izdelkov je zasnovan tako, da lase v celoti zaščiti, prepreči zatikanje in lomljenje ter poskrbi za popoln sijaj.

Naravno vlažnost las lahko torej ohranjate z izdelki iz linije Philips Moisture Protect, medtem ko si brez skrbi oblikujete pričesko, kakršna se kar najbolj poda vašemu trenutnemu počutju, dnevu, situaciji.

Samodejni kodralnik StyleCare Prestige MoistureProtect vam bo pričaral sanjske kodre s:

→ pametnim sistemom za kodranje brez truda,
→ tehnologijo MoistureProtect, ki ohranja naravno vlažnost las,
→ ionskim oblikovanjem za gladke in sijoče lase,
→ 3 nastavitvami temperature in 3 nastavitvami časa kodranja za vse vrste kodrov in
→ zaščitno keramično prevleko z dodatkom keratina.

Ravnalnik las MoistureProtect bo zanesljivo ohranil naravno vlažnost las, saj

→ ima senzor, ki preverja navlaženost las in prilagaja temperaturo,
→ se lebdeči ploščici premikata in tako prilagajata pritisk na lase,
→ deluje protistatično za gladke, ravne in sijoče lase in
→ ima 3 nastavitve temperature.

Sušilnik DryCare Prestige vam bo zagotovil zmogljivo sušenje, vendar brez nevarnosti, da bi lase prekomerno posušili ali pregreli, saj

→ poskrbi za popolno zaščito vlažnosti z ekskluzivnim senzorjem – rezultati kažejo, da po 5 minutah sušenja lasje ohranijo do 85 % vlage, 
→ ionsko oblikovanje s protistatičnim delovanjem skrbi za gladko in sijočo pričesko,
→ zagotavlja popoln nadzor temperature z inovativnim senzorjem.

Najbolj brano