Nagradili smo najbolj zanimivo vprašanje!

Na www.elle.si smo odprli novo rubriko – ODKRIJTE LEPOTO. V njej je strokovnjakinja iz Estetike Medartis odgovarjala na vsa vaša vprašanja, povezana z lepoto, pomlajevanjem, estetsko kirurgijo... skratka na vsa, ki so vas že od nekdaj mučila ali pa so se pojavila prav zdaj, ko bi radi blesteli v lahkotnih poletnih oblekah. In mi smo izbrali najbolj zanimivega.

Promocijsko sporočilo, 18. 7. 2012
Nagradili smo najbolj zanimivo vprašanje! - Foto: Shutterstock

Na vprašanja je odgovarjala dr. Nina Suvorov, specialistka plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije, ki je ob kirurgiji dodatno pozornost namenila subspecializaciji iz estetskega antiaginga.

In srečna nagrajenka?

Srečna nagrajenka, ki jo bomo nagradili s šestimi tretmaji Vela Shape v Estetiki Medartis, je tako postala  Helena.

Strokovnjakinjo je povprašala...

Ali je terapija Vela Shape res tako učinkovita kot piše in koliko je trajno učinkovita? Namreč pred kratkim sem dala skozi eno od aticelulitnih terapij,ki naj bi poleg tega, da se znebim vidnega celulita mi tudi zmanjšala obseg nog(težave imam samo tu) pa je bil učinek ravno kontra. Celulit je še bolj viden in obseg mojih nog je še večji zato sem posledično postala skeptična glede takšnih in drugačnih terapij. Naj povem, da se prehranjujem zdravo,se veliko gibljem in po večini pijem vodo.

Anticelulitne terapije so zelo različne,temu primerni so seveda tudi rezultati. Dandanes so mediji preplavljeni z raznimi tovrstnimi postopki, žal pa gre v vse preveč primerih za postopke, ki ne privedejo do obljubljenih rezultatov.

Vela Shape je postopek ki ima dolgoletno tradicijo, rezultati pa temeljijo na številnih multicentričnih študijah; rezultati študij so primerljivi, vsi pa navajajo izboljšanje izgleda celulita, ohlapnosti oziroma tonusa kože, ter zmanjšanja obsega tretiranih področij.

Nobeden od postopkov, tako kirurški kot nekirurški ni večen in tudi pri Vela Shapu se priporoča vzdrževanje stanja s periodičnimi terapijami. Vsekakor pa bodo rezultati dolgotrajnejši, če boste po končani terapiji uživali uravnoteženo prehrano in skrbeli za redno vadbo.

Čestitke!

Najbolj brano