To je pričeska leta 2022, ki vas bo pomladila ne glede na vašo starost

Imate ravne lase brez volumna in se spogledujete z novo pričesko? Za vas imamo super trendno rešitev, ki bo laskala vašim lasem in obrazu. 

To je pričeska leta 2022, ki vas bo pomladila ne glede na vašo starost - Foto: Instagram

Vsem je že kristalno jasno, da je paž, takšen ali drugačen letos resnično pravi hit. Pa ste že videli nov paž z resicami igralke Sienne Miller? Nam je resnično všeč ta njen novi, mladostni videz, pa ne samo zato, ker je paž eden izmed zvezdniških pričesk leta 2022, ampak tudi zaradi njegovega pomlajevalnega učinka. Boemski lasje igralke nas še naprej navdušujejo, vendar je njen mehak paž z resicami kot nalašč za zgostitev las vsem, ki jim s starostjo volumen upada.

Ne spreglejte:

Kako nositi ta ljubek paž, ki pristoji vsem oblikam obraza?

1. Ravni paž je zagotovo tip pričeske, ki pripomore k dodajanju volumna, strokovnjaki pa na tem mestu poudarjajo še en pomemben dejavnik, ki dodaja gostoto: temnejše korenine v kombinaciji s svetlečimi prameni. Tašen izbor pričeske je kot nalašč za tanke lase, saj lasem doda globino in gostoto. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Worthington (@laraworthington)

2. To je dolžina, ki ustreza vsem oblikam obraza. Še posebaj laska drobnim obrazom, ki bi se sicer izgubili v bujnih in gostih laseh.

3. Je zelo vsestranski slog in enostaven za oblikovanje. Izboljša naravno teksturo las, ki jim lahko dodate nekaj valovitih kodrov (če imate ravne lase).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viky Rader (@vikyandthekid)

Se sprašujete, kako doseči te rahlo valovite kodre? Strokovnjaki so nam zaupali, da kremo proti naelektrenosti las zmešajte z oljem za lase, vse skupaj nanesite na lase, jih posušite s sušilnikom in ustvarite nekaj valov s kodralnikom. Za zadnji korak pa lase nežno razčesite kar s konicami prstov. Rezultat? Videz, ki bi mikal tudi tiste, ki so prisegli, da si ne bodo strigli las!

Fotografije: Instagram/@aninebing 

Preberite še: Pozabite na ravne lase, Maja Keuc - Amaya je pokazala, kako leta 2022 nositi kodre

Preberite tudi: Cindy Crawford z novo mladostno pričesko videti vsaj 10 let mlajša

Najbolj brano