Tako z zobno nitko v hipu zgladite vaše lase: Tako ženske kot moški so preizkusili ta odličen trik za hitro “likanje” in bili navdušeni

Mnogi so nad idejo navdušeni, saj imamo ta pripomoček prav vsi kopalnici. Navdušite se tudi sami. 

Tako z zobno nitko v hipu zgladite vaše lase: Tako ženske kot moški so preizkusili ta odličen trik za hitro “likanje” in bili navdušeni - Foto: Instagram

Vsi poznamo tisto nič kaj prijetno dejstvo naših las, da so lahko še na tako dober dan, videti naelektreni in prav "odvratno štrleči", kot drobne antene, preko katerih lovimo signale iz vesolja. In zagotovo marsikdo med nami zjutraj v svoji kopalnici porabi ogromno nepotrebnega časa, da ukroti svoje "neuktrotljive" lase. Prisegamo na izdelke, ki obljubljajo "glajenje" in "boj proti vlagi", in čeprav smo v svojih dolgoletnih izkušnjah že našli kakšen biser, ki vsaj malce spremeni stanje naših las in pričeski povrne želeno obliko, se še vedno občasno znajdemo zunaj z razmršenimi lasmi, ki jih ne moremo popraviti.

Rešitev je več kot samo enostavna in naslednjič, ko si nitkate zobe, pomislite še na svoje lase. Vidite povezavo? Naj vam pojasnimo!

Ne spreglejte: 

Mnogi so nad idejo uporabe zobne nitke na laseh navdušeni, saj je ta pripomoček dosegljiv prav vsem, del naše osebne, zobne higiene in zlahka ga nosimo v najmanjši torbici. Mnogim pa se morda zdi nenavadno, da z izdelkom za zobe skušajo ukrotiti svoje lase, še posebej tisti del, ki diši po meti. 

Newyorški frizer Matt Newman je v posnetku razkril, da je #flosshack - ki vključuje ukrotitev las z drsenjem zobne nitke po laseh - eden od njegovih "FAV #hairhacks". Če ste zasledili Newmanovo objavo, se vam verjetno poraja nekaj vprašanj o tem, ali je zobna nitka res tako učinkovita kot najboljši izdelki za krotitev las?

Izmeriti je treba približno dvajset centimetrov nitke, jo prerezati z mini nožem, nato pa konca oviti okoli konic obeh kazalcev.

En konec pritisnemo na čelo, nit pa nastavimo vzdolž prečke. Kako to počnejo moški in kako ženske, si oglejte v videoposnetku - nitko je treba vleči enakomerno, z zmernim pritiskom na lase.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hairstyles | Makeups (@hairtips.diy)

Poskrbite le, da boste uporabili nitko z voščenim premazom. Bo to nadomestilo naše izdelke za glajenje las? Verjetno ne, a če smo v stiski in lahko v torbico spravimo le nitko, že ni tako slaba ideja. 

Fotografije: Instagram/@poosh

Preberite še: “Heartthrob” paž: Vse, kar morate vedeti o pričeski iz 90-ih, ki bo prevzela to pomlad

Priporočamo tudi: Meghan Markle pokazala, kako to pomlad elegantno nositi oprijete kavbojke, popolno za ženske nad 40 let

Najbolj brano