Sanjsko dolge naravne trepalnice so sedaj lahko resničnost!

Si želiš podaljšati svoje trepalnice, si nezadovoljna z njihovo gostoto? Ali so tvoje trepalnice brez maskare brezizrazne, svetle, neopazne ali si enostavno želiš več? Predstavljamo ti rešitev, edinstven serum za rast trepalnic DERMALUXELASH, ki v roku 2 tednih popolnoma spremeni videz tvojih oči. Ostala boš brez besed, to ti zagotavljamo!

Promocijsko sporočilo, 11. 11. 2016
Sanjsko dolge naravne trepalnice so sedaj lahko resničnost! - Foto: Shutterstock

Ko trepalnice kar tekmujejo, katera bo zrasla dlje

Serum DERMALUXELASH je izdelek, ki nima nobene konkurence v svoji učinkovitosti in varnosti. Vsebuje posebno aktivno učinkovino, ki so jo po naključju odkrili ameriški raziskovalci, deluje pa tako, da vpliva na fazo rasti trepalnic. Faza, v kateri trepalnice rastejo, je časovno omejeno, po njej se začne trepalnica starati in kmalu zatem izpade. Ker se začne faza staranja, trepalnice ne more zrasti dlje, kot bi sicer lahko. Tukaj pa pride na pomoč serum DERMALUXEHAIR, ki podaljša fazo rasti, zato trepalnica ne neha rasti, ampak raste naprej. To pomeni, da lahko doseže prej neslutene dolžine, o katerih smo prej lahko samo sanjale ...

Kar do 50% daljše!

Ker trepalnice rastejo in rastejo in rastejo, dosežejo dolžine, ki jih prej še niste doživeli. Pričakujete lahko do 50% povečanje dolžine, nekatere uporabnice poročajo tudi o 100% povečanju dolžine. Ker serum lasnim mešičkom dovaja hranilne snovi, bodo trepalnice postale močnejše in bolj elastične, kar boste opazili ob nanašanju maskare. Če jo boste seveda sploh še potrebovali ....

Za rezultate ni treba čakati dolgo – daljše trepalnice že v 2 tednih

Presenečeni boste, kako hitro začne serum delovati. Nanesti ga je treba samo 1x na dan, v roku 2 tednov pa boste opazili, da nekatere trepalnice kar izstopajo iz povprečja. V naslednjih 2 tednih bodo vse trepalnice občutno daljše in gostejše, poleg tega pa zaradi povečanega izločanja melanina tudi temnejše.

Izberite varen in klinično testiran serum

Obstaja precej serumov za oči in niti slučajno niso vsi enaki. Večina jih je neznanega porekla, nihče ne jamči za njihovo varnost. Ker serume nanašamo okrog oči, je nujno, da preverimo, kaj je v njih. Serum DERMALUXELASH je klinično testiran in preverjen na Slovenkah pod vodstvom slovenskega oftalmologa, ki je ugotovil, da je serum 100% varen in učinkovit. Ravno zato ga z veseljem prodajajo tudi vse slovenske lekarne.

Serum lahko kupite na www.medilip.si, v drogeriji Müller in v najbližji lekarni.

Najbolj brano