Kim Kardashian šla v ekstreme, da je lahko oblekla ikonično obleko Marilyn Monroe: To je skrajni ukrep, s katerim je v 3 tednih izgubila več kot 7 kg

Ko gre za udeležbo na prireditvi Met Gala, se vsakdo s svojim videzom izjemno potrudi. Vendar pa je nekaj zvezdnic, ki so resnično izpopolnile umetnost velikega vstopa na ta prestižni dogodek prvega ponedeljka v maju. Po številnih ugibanjih je Kim Kardashian ponovno pretresla internet, saj je na prireditvi Met Gala 2022 oblekla ikonično prosojno obleko Marilyn Monroe s kristali.  

Kim Kardashian šla v ekstreme, da je lahko oblekla ikonično obleko Marilyn Monroe: To je skrajni ukrep, s katerim je v 3 tednih izgubila več kot 7 kg - Foto: Profimedia

Med Marilyn Monroe in Kim Kardashian lahko potegnemo številne vzporednice; na prvem mestu je njuna lepota, ki v svetu ikonične lepote zagotovo pušča močan pečat. Oboževalci so več tednov ugibali, ali bo Kim kot del svojega videza na Met Gala nosila slavno prosojno obleko, s katero je Marilyn leta 1962 Johnu F. Kennedyju zapela "Happy Birthday, Mr. President" in Kardashianova se je na prireditvi Met Gala leta 2022 resnično odločila, da se bo prelevila v ikonično hollywoodsko igralko in se tako poklonila ikonični igralki ter dogodku, ki je zdaj že legendaren. 

Ne spreglejte:

"Zamisel se mi je porodila po proslavi septembra lani. Pomislila sem, kaj bi lahko naredila za ameriško temo? Kaj je najbolj ameriška stvar, ki si jo lahko zamislite? In to je Marilyn Monroe," je povedala Kim. Obleka je bila leta 1999 prodana na dražbi za 1 milijon dolarjev, leta 2016 pa še enkrat za skoraj 5 milijonov dolarjev, preden je pristala v muzeju Ripley's Believe It or Not. Kim je stopila v stik z muzejem, ko se je odločila, da želi obleko nositi, in vse ostalo je zgodovina Met Gala.

Ker kosa ni bilo mogoče spreminjati, je Kim Kardashian med večernim sprehodom po rdeči preprogi razkrila, da je sprejela nekaj skrajnih in spornih ukrepov, da bi lahko oblekla obleko nekdanje hollywoodske igralke, ki jo je kombinirala s krznenim belim šalom in bleščečimi uhani. Kim je razkrila, da je samo v treh tednih shujšala kar za 7 kilogramov, odpovedala pa se je vsem ogljikovim hidratom in sladorju. Prav tako je zelo odkrito povedala, da po skoraj mesecu dni brez ogljikovih hidratov načrtuje pravo zabavo s pico in krofi s svojim spremljevalcem Petom Davidsonom.

Čeprav je bila obleka, ki jo je Kim nosila na rdeči preprogi, res Marilynina, je  Kim ni mogla nositi ves čas prireditve, prosili so jo namreč, da se preobleče v repliko. Ta kos je bil preveč dragocen, da bi se v njem ličila, jedla in pila. (Navsezadnje gre za del ameriške zgodovine in ne za kostum.) Po fotografiranju na rdeči preprogi so obleko prepeljali varnostniki in z njo ravnali izjemno previdno. "Do obleke in njenega pomena za ameriško zgodovino sem izjemno spoštljiva. Nikoli ne bi želela sedeti v njej, jesti v njej ali tvegati kakršne koli poškodbe, prav tako ne bom nosila ličil za telo, ki jih običajno uporabljam," je dejala Kim. 

Kim Kardashian je na proslavo prispela v halji, nato pa se je v bližini dogodka preoblekla v posebni sobi za pomerjanje, ki je bila pripravljena samo zanjo. Nekdo iz muzeja Ripley's ji je pomagal obleči obleko (seveda v belih rokavicah), dokler se ni sprehodila po preprogi, nato pa se je preoblekla v repliko, ki je prav tako v lasti muzeja.

Še ena dramatična preobrazba? Kim je za to priložnost pobelila svoje značilne temno rjave lase (nedvomno v spomin na prejšnjo lastnico obleke). In čeprav se je že prej preizkusila v svetlejših tonih in niansah svojih las, se zdi, da se bo tokratna sprememba morda obdržala.

"Nekaj časa bom ostala blondinka," je povedala Kim.  A preden začnemo ugibati, kako bi bil videti svet s trajno platinasto Kim K, si vzemimo še trenutek časa in uživajmo v čistem starohollywoodskem glamurju njene bleščeče obleke. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 5 dragocenih nasvetov dermatologov za nego kože pomladi in poleti: Vzemite jih resno in opazili boste razliko

Priporočamo tudi: Izbrali smo 10 najlepših bluz in srajc trenutnih pomladnih kolekcij

Najbolj brano