Met Gala je vsakoletno igrišče za vizionarski in brezkompromisni glamur: Oglejte si prizorišče ikoničnih lepotnih preobrazb najlepših zvezdnic

Prireditev Met Gala 2022, ki jo ljubkovalno imenujejo "največja modna zabava", je dobrodelna prireditev za zbiranje sredstev za Metropolitanski muzej umetnosti v New Yorku. Po več urah pripravljanja v pozlačenih oblačilih, prebijanja skozi newyorški promet in vzpenjanja po glasni rdeči preprogi so zvezdniki, modni oblikovalci in drugi ugledni ljudje končno vstopili v veliko dvorano Metropolitanskega muzeja umetnosti, kjer je potekala glamurozna prireditev in prav to je večer, ki si ga bomo zapomnili vsi. Videli smo čudovite pozlačene silhuete, ki so jemale dih in se skušali poistovetiti s pojmom pozlačenega glamurja. In kaj je pozlačen glamur? Od trenutka, ko je bila objavljena tema prireditve Met Gala 2022, so ljudje poskušali razvozlati njen pomen. Nekaterim ta besedna zveza spominja na New York Edith Wharton, drugim se zdi, da spominja na bleščeč, ulični videz z začetka 2000-ih let, najpomembneje pa je, da so si zvezdniki včerajšnje slovestnosti lahko sami začrtali svojo pot. To so storili z veseljem, saj so se oblekli do zadnjega kotička v oblikovalske obleke po meri in arhivske starine. Na rdeči preprogi je bilo kot vedno veliko ekstravagantnih kosov, velikanskih draguljev in ekstrovertiranih ljudi, ki so želeli pustiti pečat. Dakota Johnson živi v kreacijah Alessandra Micheleja, vendar je bila obleka z obrobljenimi bleščicami, ki jo je oblikovalec pripravil za njen nastop na Met, sveža. Prav tako je bila Erykah Badu v Marnijevi obleki z biseri in visokim klobukom spektakularen preobrat zvezdničine najljubše silhuete. Največji arhivski podvig večera pa je pripadel Kim Kardashian. Nekaj trenutkov pred zaključkom rdeče preproge se je resničnostna zvezdnica pojavila v obleki Jean Louis, ki jo je leta 1962 nosila Marilyn Monroe, ko je na rojstni dan Johna F. Kennedyja pela serenado. S tem se je zaključil razgiban večer, ki je predstavljal zgodovinsko lekcijo s sodobnim pridihom.

V fotogaleriji si oglejte najbolje oblečene zvezdnice z rdeče preproge na prireditvi Met Gala leta 2022 in pričakujte nepričakovano.

Slika 1/28

V fotogaleriji si oglejte pozlačen glamur najbolje oblečenih zvezdnic večera Met Gala.

Profimedia

Najbolj brano