Avstralka je odkrila recept za naravno potemnelo polt brez sončenja

Vam je všeč videz poletne polti? Preverite, kako ste lahko poletno potemneli na povsem naraven, celo ekološki način, tudi pozimi. Izdelek, ki je navdušil svet!

Promocijsko sporočilo, 2. 12. 2015

Diagnoza - melanom

Avstralka Sonya Driver piše zgodbo o velikem uspehu. Po tem, ko so njeni sestri pri rosnih 30-ih diagnosticirali kožnega raka, je na trgu iskala produkte za samoporjavitev, kozmetiko, celo ličila, ki ne bi škodila njeni koži. Ugotovila je, da nespornih produktov praktično ni. In zastrašujoča resnica je, da se vse, s čimer naša koža pride v stik, vse kar nanesemo nanjo, hitro vpije v telo – dobre in manj dobre ali celo škodljive snovi. Tudi vse kemikalije, s katerimi je večina kozmetičnih produktov prepojenih (in ženske letno nase nanesemo kar 2 kilograma kozmetičnih izdelkov!). Teh kemikalij Sonya ni več želela nanašati na svojo kožo, kaj šele, da bi s škodljivimi izdelki bremenila kožo svoje sestre.

Odločila se je, da najde neškodljiv in ekološki način za porjavitev kože

V teh trenutkih stiske je Sonya ustanovila znamko Eco by Sonya/Eco Tan, popolnoma naravno znamko samoporjavitvenih in negovalnih izdelkov, z ekološkim certifikatom OFC. 

Eco Tan

Ta dokazuje, da so, kjer le je to mogoče, sestavine v teh izdelkih pridelane in predelane na popolnoma naraven način, brez uporabe pesticidov in umetnih gnojil, ter da izdelki ne vsebujejo toksinov, sintetičnih konzervansov, arom, barvil, gensko spremenjenih organizmov in drugih zdravju neprijaznih snovi.

Prej in potem

»Certifikat ekološke kozmetike resnično naredi razliko! Konec koncev je vaša koža vaš največji organ, in vse, kar nanašate nanjo, se absorbira v kri. Eco by Sonya/Eco Tan zagotavlja čudovito potemnelo polt za vse tipe kože brez skritih škodljivih snovi!« je povedala Sonya.

Znamka je v hipu navdušila ozaveščene ženske in moske z vsega sveta, ki so želeli reči NE nevarnemu izpostavljanju soncu ter nevarnim kemikalijam v samoporjavitvenih kremah in drugi kozmetiki, hkrati pa so želeli imeti čudovito polt, kot bi se pravkar vrnili z dvotedenskih poletnih počitnic.

Prej in potem

Zakaj smo še navdušeni nad izdelki Eco by Sonya/Eco Tan?

Eco by Sonya/Eco Tan izdelki zagotavljajo lepo medeno in ne oranžno polt, kar je poleg tega, da so izdelki naravni, izjemnega pomena. Uporabnice z vsega sveta navdušuje tudi dejstvo, da ne puščajo lis in ne izsušujejo kože, ne puščajo neprijetnega vonja in ne povzročajo lepljivega občutka. Delujejo celo proti aknam in kožnim nečistočam.

Eco Tan Winter Skin

Izdelki Eco by Sonya/Eco Tan so prilagojeni posameznemu tipu kože

Izdelek Invisible je tako namenjen ljudem z že po naravi temnejšo poltjo in deluje že po enem samem nanosu, izdelek Winter skin nanesemo večkrat, namenjen je ljudem s svetlo poltjo. Izdelek Face wash deluje tudi proti aknam in kožnim nečistočam. Izdelki Eco by Sonya/Eco Tan pa s povsem naravnimi učinkovinami poskrbijo tudi za odpravljanje drugih kožnih nepravilnosti, kot so rdečica, pigmentacija in celulit. Eco by Sonya/Eco Tan ponuja tudi čudovite pilinge, ki kožo očistijo odmrlih celih in pripravijo na lepo, enakomerno potemnelo polt. 

Prej in potem

In še eno dobro novico imamo. Vsi izdelki so veganski in potrjeni s strani organizacije PETA.

Oglejte si tudi mnenje lepotne blogerke, ki jo je znamka popolnoma prevzela. Vse njihove izdelke lahko kupite v spletni trgovini z naravno in ekološko kozmetiko Via Naturalis in kmalu tudi na Oddelku kozmetike Maxi v Ljubljani.

Najbolj brano