Skrivnost nege in lepega videza igralke Catherine Zeta-Jones: Zvesto se drži 5 navad, ki jih redno izvaja

9. 6. 2024
Catherine Zeta-Jones (54) je zaradi svojega edinstvenega življenjskega sloga videti in se počuti odlično. (foto: Profimedia)
Profimedia

Catherine Zeta-Jones (54) je zaradi svojega edinstvenega življenjskega sloga videti in se počuti odlično.

 

Skrivnost lepega videza igralke Catherine Zeta-Jones (54) se skriva v zelo preprostih navadah, ki jih izvaja vsak dan. Vendar pa je poleg redne vadbe ključno zgraditi pozitiven duh, ki ne išče izgovorov, temveč priložnosti za doseganje ciljev.

Ne spreglejte:

To je 5 pravil, ki se jih igralka drži:

1. Vse naredi sama

Čeprav radi spremljamo učinkovite fitnes rutine naših najljubših zvezdnikov, ne moremo prezreti dejstva, da ima večina izmed njih najboljše osebne trenerje in strokovnjake za prehrano. Vendar Catherine vse naredi sama. Dejala je: "Nimam trenerja. Noro, kajne? Ampak ne potrebujem nikogar, da bi me motiviral. Obožujem vadbo, tudi stvari, kot sta navzkrižni trenažer in raztezanje." Skrivnost uspeha je najti gibanje, v katerem uživate – in to obliko vadbe izvajati vsak dan.

2. Obožuje hula hooping

Uteženi hulahop obroči so zakoniti in spreminjajo igro, Zeta-Jones pa ve, kaj se dogaja. "Obsedena sem s hula hoopingom," je povedala. "To počnem 20 minut na dan. Ne uporabljam staromodnih votlih plastičnih, ki smo jih imeli, ko smo bili otroci, sem pa odkril novega, ki je manjši in težji."

3. Redno spreminja rutino

Pravzaprav nima prave vadbene rutine, ampak počne, kar hoče, kadar hoče, in očitno dela čudeže. Povedala je, da njena rutina vključuje menjavanje različnih tehnik, kot so plavanje, tenis, kolesarjenje, domača telovadba in step.

4. Plavanje zmanjšuje stres

"Če postanem nekoliko letargična ali sproščena v fizičnem delu svojega življenja, me plavanje pod stresom," je povedala igralka. Povezava z vodo pozitivno vpliva na naš um, ki ima moč bistritve in pomiritve.

5. Vadba za zabavo

Glavna tema, ki podpira njeno rutino vadbe, je užitek. Ona tako rekoč živi za ples, zato tudi živi. Za ples ne potrebuje plesnega studia in dnevnih terminov, to lahko preprosto počne v udobju svojega doma. Pomembno je, da najdemo aktivnost, ki nas veseli, saj potem ni opravičila za neaktivnost.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Superživilo, bogato z magnezijem, ki ga strokovnjaki priporočajo proti utrujenosti, je kot nalašč za lahke večerje

Priporočamo tudi: Z njimi raje ne zanetite prepira: To so 3 nebesna znamenja, ki se najraje prepirajo

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave