S to pričesko je Penélope Cruz videti kar 20 let mlajša: Igralka se je zopet odločila za frufru, njeni oboževalci pa so navdušeni

Penélope Cruz je na naslovnici španske revije The Dust razkrila svojo novo pričesko. Videti je neverjetno. 

S to pričesko je Penélope Cruz videti kar 20 let mlajša: Igralka se je zopet odločila za frufru, njeni oboževalci pa so navdušeni - Foto: Profimedia

Penélope Cruz čas vsekakor ne obvladuje. Španska igralka je sredi promocije svojega novega filma "L'Immensità" italijanskega režiserja Emanueleja Crialeseja dekle z naslovnice revije "The Dust". Lepa rjavolaska je oblečena v usnjeno jakno, modrček in preproste nogavice ter je videti senzacionalna. Njen mali dodatni trik? Njen raven frufru se je približeval trepalnicam in tako nadgradil njeno lepo dolžino.

Ne spreglejte:

Pred nekaj meseci je Penelope Cruz na naslovnici revije ELLE predstavila mullet frizuro v kombinaciji. Penélope Cruz je za novo leto spremenila svoj slog in se vrnila k svoji prvi ljubezni: dolgim, ravnim lasem. Na različnih fotografijah, ki jih je objavila revija, je žena Javierja Bardema soglasna. Njeni oboževalci (in teh je bilo veliko) so ji z veseljem pokazali naklonjenost. "Lepa si", "Povej nam svojo skrivnost, da nimaš gub", "Najlepša igralka na svetu", je bilo mogoče prebrati v komentarjih na njenem računu na Instagramu. Povedati je treba, da je s to novo pričesko zvezda videti (res) stara 20 let. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial)

Nasvet Penélope Cruz za čudovit frufru

Penélope Cruz je v zadnjih letih postala velika oboževalka frufruja v vseh oblikah. Naj bo mini, dolg, ob strani, koničast ali zavesasti... Igralka žonglira s slogi kot nihče drug. Njen trik za hitro spremembo pričeske? Lažni frufru. Z dodatkom, ki se pritrdi na linijo las, se lahko na prestižni rdeči preprogi odloči za mladostno rese, na modnem snemanju pa za ravno rese. Praktično in elegantno! 

Fotografije: Profimedia

Preberite še:To je najljubša šminka Kate Middleton, ki je ni želela posoditi Meghan Markle

Priporočamo tudi:Pozabite gole gležnje, v modo se vrača trend prosojnih dokolenk, ki deli mnenja

Najbolj brano