Nina Osenar Kontrec navdušila s spremembo videza: pohvale dežujejo (FOTO)

22. 2. 2024
Nina Osenar Kontrec navdušila s spremembo videza: pohvale dežujejo (FOTO) (foto: Nina Osenar/Facebook)
Nina Osenar/Facebook

Nekdanja televizijska voditeljica Nina Osenar Kontrec je mnoge močno presenetila s takšno spremembo videza … 

Nina Osenar Kontrec je navdušila svoje spletne prijatelje. Na družbenem omrežju je namreč objavila posnetek, s katerim je pokazala, da se je odločila za veliko spremembo. Svoje lase si je posvetlila v lepih svetlejših odtenkih.

"Rezultat po petih urah friziranja. Hvala, prečudovita mojstrica Tina Savli," je pripisala poleg posnetka, v katerem je zelo pohvalila svojo frizerko. Dejala je, da je mojstrica brez primere.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Osenar Kontrec (@ninaosenarkontrec)

"Iz moje temno rjave, skoraj črne barve las, je dobila takšno čudovito bajadero barvo," je Osenarjeva dejala na posnetku, nato pa v smehu dodala: "Jaz sem tako srečna. Tako sem si všeč! Res, a lahko rečem, da sem si všeč?"

Osenar Kontrečeva, ki je bila mnogo let znana po svojih dolgih in skoraj črnih laseh, je s svojo spremembo navdušila mnoge. Ti so se na posnetek, s katerim je pokazala preobrazbo, odzvali z všečki, mnogi pa so ji zapisali, da je sprememba zares lepa in da ji zelo pristoji. "Luštna, te tale svetlejša kar pomladi," se je glasil eden izmed večih komentarjev.

Preberite tudi: Nina Osenar žarela na ljubljanskem tednu mode ob boku Dejanu Kontrecu v pompozni dolgi roza toaleti (mnogi pravijo, da je bila videti kot iz pravljice)

Nina Osenar

Nina Osenar

Instagram zgodba/Nina Osenar

Po štirih letih končno zdrava

Kmalu po rojstvu sina Marlona je Osenar Kontrečeva doživela hudo izgorelost, sindrom kronične utrujenosti z mialgičnim encefalitisom, ki jo je za kar štiri leta prikoval na posteljo in zaradi katerega je dvakrat zrla smrti v oči.

O svoji bolezni je izdala knjigo V objemu življenja, v intervjujih pa večkrat povedala, da ji je njen soprog Dejan Kontrec ves čas bolezni stal ob strani.

Preberite več na metropolitan.si

Fotografije Žiga Culiberg / Arhiv AML in Instagram / @ninaosenarkontrec

Preberite še: Flying Solo pred dih jemajočo panoramo s spektakularnimi modnimi revijami ukradel pozornost na NYFW

Priporočamo tudi: Po tem, ko je pri 49-ih postala mamica, Hilary Swank prvič po rojstvu videna v skoraj identični rdeči obleki, kot jo je Julia Roberts pri 23. letih nosila v kultnem filmu Čedno dekle

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik