Nina Osenar žarela na ljubljanskem tednu mode ob boku Dejanu Kontrecu v pompozni dolgi roza toaleti (mnogi pravijo, da je bila videti kot iz pravljice)

11. 10. 2023
Nina Osenar žarela na ljubljanskem tednu mode ob boku Dejanu Kontrecu v pompozni dolgi roza toaleti (mnogi pravijo, da je bila videti kot iz pravljice) (foto: Žiga Culiberg)
Žiga Culiberg

Roza se lepo poda k njenim temnim lasem.

Pevka in voditeljica Nina Osenar se je pred meseci vrnila v soj luči po dolgem premoru zaradi bolezni, kar nas zelo veseli. Tokrat se je skupaj s svojim partnerjem Dejanom Kontrecem udeležila ljubljanskega tedna mode, in sicer v pravljični dolgi roza usnjeni toaleti z volumioznimi rokavi in visokim razporokom.

Preberite tudi: Nina Osenar tako odkrito o izgorelosti še ni govorila, te podrobnosti zares pretresejo

Stilski kontrast je Nina dosegla z zlatimi modnimi dodatki, in sicer velikimi svečanimi uhani, ogrlico, odprtimi bleščečimi salonarji s platformo, majhno večerno torbico ter pasom z roza cofki.

Videti je bilo, da Nina na dogodku izjemno uživa v družbi svojih prijateljev iz medijskega sveta, saj je naravnost žarela.

Lepo jo je ponovno videti, kajne?

Fotografije: Žiga Culiberg in Žiga Intihar

Preberite še: Opazite spremembe na laseh, nohtih, ustnicah ali nogah? To so znaki, da vašemu telesu primanjkuje določenega vitamina

Priporočamo tudi: Nova kolekcija za pomlad in poletje 2024 modne hiše Chanel je popolna kombinacija elegance in ležernosti

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač